En aktiv hverdag, selv med dårlig syn.

// Alcons DAILIES TOTAL1® Multifocal presenteres i samarbeid med Alcon

 

Jeg trener en del i høstregnet og har det heldigvis så enkelt at jeg kun trenger å tre på meg joggeskoene og komme meg ut. Er jeg skikkelig flink, så husker jeg å ta på meg pulsklokken også, men da er jeg meget godt fornøyd med meg selv. Ja, så bør jo pulsbeltet og refleksvesten på for full effekt, og headsettet som jeg hører musikk på. Men da er jeg klar! Som et egg.

 

Nå har Alcon, kommet med et produkt som gjør livet litt enklere for de som ønsker å leve et lettvint aktivt liv, nemlig Multifocal kontaktlinser. Dette er linser der en ser like tydelig nært som på avstand. Dette har tidligere vært forbeholdt løsninger som progressive briller e.l.

 

Med Alcons DAILIES TOTAL1® Multifocal ser en både nært og langt og er derfor et velegnet alternativ for progressive briller.

 

Å bruke briller er tidvis problematisk når en skal trene eller ha en aktiv livsstil. De er ofte i veien og har den egenskapen at de lett dugger.

Med Alcons DAILIES TOTAL1® Multifocal er det en ting mindre å tenke på når en er på farten. Alcons Multifocal linser er også både mer behagelig og ikke minst sunnere for øynene enn det mange av konkurrentene på markedet er. Om en er redd for at øynene skal bli irriterte og tørre, har Alcons utviklet behagelige linser som ikke er i direkte kontakt med øynene. I stedet er det en bløt pute av fukt som fungerer som membran mellom øyet og linsene.

Om en er redd for at øynene skal bli irriterte og tørre, har Alcons utviklet behagelige linser som ikke er i direkte kontakt med øynene. I stedet er det en bløt pute av fukt som fungerer som membran mellom øyet og linsene

Advertisement

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.