Ny aktør tilgjengelig for strømming av film, Blockbuster!

// Tjeneste testet etter initiativ fra Blockbuster

 

Vidunderpappa er meget interessert i både digital media og ikke minst i underholdning på TV’en hjemme. Jeg har tidligere sagt opp den tradisjonelle lineære TV løsningen og benytter i dag kun strømmetjenester for å få sett de nyeste filmene eller seriene hjemme. Barna i vidunderhjemmet har enda ikke måttet forholde seg til å måtte vente til 18.00 med å få sett barne-tv og at en i tillegg slipper unna reklamepause og brudd i filmer og serier er et stort pluss.

Nå er en ny aktør på banen, Blockbuster, som fungerer omtrent som iTunes, der en leier eller kjøper akkurat den filmen en ønsker akkurat nå. Det er ingen abonnement e.l. der en binder seg. En leier eller kjøper en film, ser denne og så er det bare å planlegge neste. Leie av en nyhet som f.eks «Wonder Woman» på Blockbuster koster 49,-. Så rundt regnet, film, popcorn og en Cola klokker en inn på omtrent hundrelappen! Det er kvelden sin det!

 

 

Blockbuster skriver på sine sider: BLOCKBUSTER tilbyr de nyeste filmene som de absolutt første etter kinoene. Vår oppgave er å gi deg det absolutt beste innholdet og la det være opp til deg hvor og når du vil se det; kort sagt, så er vi din online-kino.

Utvalget er veldig bra, både for store og små. Nå har nye brukere også mulighet til å leie den første filmen helt gratis, så hvorfor ikke forsøke ut Blockbuster i kveld?

Kan jeg få anbefale «Guardians of the Galaxy Vol. 2» 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.