Dragen min og meg!

//Verdens siste drage sponset av Netflix / StreamTeam #dragenminogmeg

Fikk tilsendt en fantastisk fin pinata-drage av Netflix i forbindelse med mitt #streamteam medlemskap og i forbindelse med at Netflix har lagt ut Netflix-serien «Dragerytterne Ukjent Terreng» til sine seere i sommer! At gaven kom rett i posten rett i forkant av midterste sin bursdagsfest var et fantastisk sammentreff. Et positivt sammentreff for midterste, et skjebnesvangert sammentreff for den stakkars dragen!

 

Netflix den siste drage

Ungene holdt pusten når det fra jordens indre (underetasjen) brått steg frem en grønn og skummel DRAGE!

 

Hvis det er noen foreldre, foresatte eller onkler/tanter (som sikter mot å bli favoritt) som ønsker et godt tips til bursdagsfesten til barn i alderen 0-117 år, så kan jeg anbefale en pinata! For en innlevelse! Noen brukte kraft, noen taktikk og noen var såpass redd dragen at de slo for livet!

 

Streamteam den siste drage

Full konsentrasjon og mye kraft må til for å få separert hodet av dragen fra kroppen! Bekymrende mye talent ute og går i Vidunderflokken!

 

Det var uansett et meget positivt innslag på festen som alle kunne ta del i. Noen meldte forfall pga forskjellige plager og drage-allergi, men alle deltok med rop og latter! Anbefales av Vidunderpappa!

 

Den siste dragen

Som hører med i tiden, poserte jegeren stolt sammen med det som kan ha vært verdens siste Drage. For ordens skyld fikk Dragen navnet «Cecil-dragen» i forkant av jakten!

#streamteam #dragenminogmeg #netflix