Fotball VM på spisebordet!

// Innlegg laget i samarbeid med Playmobil

Det er kun 3 dager igjen til Fotball VM starter i Russland! Minsten som har fått en viss interesse for fotball generelt og Argentina og Messi spesielt, gleder seg til fotball på TV! Det er klart at mangelen av fin-fotballen i rødt, hvitt og blått vil prege interessen noe for hele VM, men vi får glede oss over vårt skandinaviske alibi i Danmark og Hareide!

Vi fikk for en liten stund tilbake en VM pakke i posten fra Playmobil, som vi nå pakket opp som forberedende til denne fotball-begivenheten. Med kunstig gress, VM-pokal og en skikkelig snert i skuddfoten, ble det en intens kamp og mye fotball-glede i Vidunderhjemmet.

VM-settet fra Playmobil er komplett med det en trenger for å flytte VM inn på spisebordet. Det er spillere, mål, flere baller og selvsagt en ekte gullpokal (i plast). Det at vi snakker kun en utespiller på hvert lag, gjør det enkelt å sette opp en effektiv offside-felle for motstanderen, det gjør det enkelt å unngå feilpasninger og det er bort imot at DU blir toppscorer på eget lag!

 

Ikke mange overstegsfinter når en har litt stive plast-ben, men det er bra snert i skuddfoten!

 

Konsentrasjon er den aller viktigste egenskapen når kampen sparkes i gang!

 

Midterste lader opp skuddfoten!

 

Spillet kommer i en fin koffert som er lett å pakke opp og sammen for oppbevaring mellom serierundene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.