Kaffe, og andre livsviktige ting!

Vidunderpappa har sine behov, som alle andre, og en god start på dagen innbefatter en god stor kopp kaffe! Nå er ikke jeg direkte bortskjemt når det kommer til kaffe, men jeg setter veldig stor pris på en varm, smaksrik og en gjerne litt sterk kopp kaffe.

Sammen med tjenesten KaffeBox.no har jeg testet ut deres kaffeabonnement for en måned.

Tjenesten ligger litt i samme gate som de mange matkasse-ordningene som finnes der ute og er ganske enkelt et abonnement der du får tilsendt en eske med kaffeposer hver måned. Kaffen en får er av den litt eksklusive typen og kommer fra mikrobrennerier i Norden.

KaffeBox.no Junipakken!

Månedens pakke inneholder kaffebønner fra da Matteo kaffeaktiebolaget i Gøteborg/Sverige. Akkurat mine bønner er brent av Christian og de kommer fra henholdsvis Ethiopia og Kenya.

Innholdet i Juni-pakken til Kaffebox.no. Månedens produsent er da Matteo Kaffeaktiebolaget.

Smaken beskrives kanskje best på posene som «Juicy and sweet» og «Floral and sweet», men oppsummert, av en som ikke er like flink til å beskrive nyanser og farger i smakene, så kan de oppsummeres som veldig gode kopper med kaffe!

Jeg kvernet mine bønner til å passe i en vanlig kaffetrakter, men smaken er som baken sies det og en kan kverne bønnene til å passe sine behov. Helt sikkert veldig godt å lage seg en god presskanne en søndag morgen også!

Et KaffeBox.no abonnement passer de som ikke er redd for å forsøke noe nytt. Dette er for de som er villige til å utsette smaksløkene for noe annet enn sin vante frokostkaffe som de har sverget til siden de gikk til anskaffelse av Moccamasteren en tidlig mandag morgen midt på 80-tallet. Dette er ikke for deg pappa.

For de som ønsker å forsøke litt nye smaker, og for de som faktisk setter pris på håndverket bak en god kopp kaffe, så kan definitivt KaffeBox.no være en spennende og riktig løsning!

Give away!

KaffeBox.no ønsker at én heldig leser av vidunderpappa.no skal få forsøke abonnementet deres. Derfor gir de bort et 3 måneders abonnement til en kaffeelsker som skriver kort hvordan han/hun liker å tilberede akkurat sin kaffe! Dette kan kommenteres her på bloggen, på Facebook eller på Instagram!

 

Vidunderpappa sverger til sin Ninja Coffee Bar, når han selv skal nyte en god kopp kaffe! Hvordan tilbereder du din perfekte kopp med kaffe?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.