Kaffekjenneren Vidunderpappa tester Arctic Coffee

//Smaksprøver sendt vidunderpappa fra Arctic Coffee

Nå som utvalget av kaffe i den lokale butikken blir smalere, og siden vidunderpappa er over gjennomsnittet glad i denne sorte eliksiren, så ble jeg veldig glad når jeg fikk til en avtale om å teste kaffen til firmaet Arctic Coffee. Arctic Coffee er resultatet av 3. generasjon kaffeentusiaster. De er et lokalt mikrobrenneri som er inspirert av den nordiske naturen og den norske folkesjela til å lage gode smaksøyeblikk med kvalitetskaffe.

Jeg fikk tilsendt to av produktene til Arctic Coffee, nemlig kaffen «Gryning» og «Skumring«.

Skumring og Gryning fra Arctic Coffee! En kaffe for å våkne, og en for å holde seg våken!

Gryning

Gryning er en kaffe som passer best om morgenen. Kaffen smaker friskt og er en god kaffe til å starte dagen med. En kan selvsagt drikke denne kaffen når en vil, men tanken bak Gryning er at den skal gi en god start på dagen. Jeg har normalt startet dagen med vanlig frokostkaffe der jeg hiver en ekstra skje kaffe opp i for å få en litt ekstra sterk kaffe, Gryning er et meget godt alternativ! For den aller beste opplevelsen, kvern kaffebønnene rett før du lager kaffen! Da får du en fantastisk opplevelse, både når det gjelder lukt og smak!

Skumring

Som det ligger i navnet, Skumring, så er dette kaffen som skal nytes på ettermiddagen! Hva er vel bedre enn en god kopp kaffe rett etter middag? Av og til fungerer denne koppen som en nytelse på lik linje med dessert, mens andre ganger er denne kaffen et nødvendig tilskudd for å holde seg våken frem til leggetid. Som beskrevet på hjemmesiden til Arctic Coffee, og som jeg kan være enig i, smaker Skumring som mørk karamell, tørket frukt og søt sitrus. Kaffen fremstår som en liten dessert, litt mørkere for kosens skyld!

Blindtesten

Nå var hverken testen eller forsøkspersonen blind under forsøket, men jeg tok en test som genuint beviser om dette er en kaffe for hvermansen. Uten å nevne hverken Gryning eller Skumring, serverte jeg min far «Mr. Frokostkaffe fra Friele i 55 år» kaffen «Skumring» når vi skulle se Rosenborg bli slått av Ajax forrige uke. Rosenborg glimtet til og vant i Nederland, men tross skuffelsen, sa min far «Dette var en god kopp kaffe». Bevist og sertifisert god kaffe da altså!

Bestilling av Kaffe fra Arctic Coffee!

For å feire det flotte samarbeidet mellom Arctic Coffee og Vidunderpappa.no, tilbyr Arctic Coffee 10% rabatt i nettbutikken sin hvis du brukerer rabattkoden: vidunderpappa.

Forsøk gjerne en Gryning eller en Skumring for å få litt flere smaker inn i kaffehverdagen! Husk å kverne kaffebønnen rett før du trekker kaffen! Garantert suksess!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.