Lærepenger

// Artikkel laget i samarbeid med strømmetjenesten Strim.no

Som tidligere nevnt på Vidunderpappa.no, så har Strim.no som første tjeneste i Norge, lansert en helt ny TV-kanal, nemlig Nordic Family! Nordic Family er norskprodusert TV tilpasset barn i alle aldre. Nordic Family tar for seg alt innen mat, musikk, penger, nettvett, brannvern, gaming med mer – temaene er mange – for hele familien.

Nyeste tilskuddet til Nordic Family er økonomiprogrammet «Lærepenger» der barn og ungdom kan lære mer om hva penger er, hvordan det kan brukes, skaffes og hva man kan gjøre med pengene man har.

Dette er et veldig interessant tema og et tema vidunderpappa flere ganger har grublet på hvorfor ikke er en del av skolens pensum. Eksemplene er mange der ungdom kommer helt skjevt ut hva gjelder lån og forbruk, så et underholdende program som tar for seg privatøkonomiens A-B-C er hjertelig velkommen!

At pengebruk i seg selv er vanskelig å forklare for et barn kan også være grunn god nok til å ta turen innom pengeskolen til Nordic Family!

«Jeg vil også ha kort med penger på!» – hvem har ikke vært i den situasjonen at en må forklare at bankkortet ikke er gratis å få og bruke?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.