Noe vi trenger?

Hvorfor enda en pappablogg?

Enda en blogg, enda en masende bedreviter som skal pushe sine mer eller mindre tvilsomme meninger på et mettet publikum? Nei her får du fri – her kan du slappe av i den visshet om at du ikke kommer til å bli lurt av reklame, halvnakne kropper og fornuftige innlegg!

Jeg vil forsøke å fortelle om hverdagslige ting fra en sliten 3 barns far. Jeg fikk i oppgave fra min terapeut å opprette en blogg for å få utløp for frustrasjonen som 3 barn, 3 matbokser, 3 tannkoster og 3 pyjamaser bringer med seg!

Hvis du enda ikke er skremt, følg med videre…

Annonsering på eller samarbeid med Vidunderpappa.no?

For å dekke utgiftene til netthotell, domene, programvare og diverse beroligende medisiner, er det selvsagt mulig for annonsører og organisasjoner å få annonsere på Vidunderpappa.no. Vidunderpappa.no ligger ikke under noen typisk blogg-paraply og står 100% fritt til hvordan siden skal se ut og hvordan annonsører/sponsorer blir presentert. Ta kontakt om du/dere er interessert, så finner vi på noe!

Har du lyst til å kjøre en konkurranse eller give-away på Vidunderpappa, kanskje få hjelp til å fremme en kampanje e.l., ta kontakt så finner vi på noe! 🙂

Hjelp til tekstforming eller artikler?

Ønsker du å få skrevet en tekst, eller få hjelp til å få laget en artikkel? Jeg kan hjelpe med det meste. Kan til og med hjelpe deg med å få opp en liten selvstendig blogg om dette er noe du har drømt om. Ta kontakt, så kan vi få til noe!

Kontakt

Kontakt meg gjerne om det er noe du ønsker å si, eller kanskje du lurer på noe? Skal svare så fort som mulig! 🙂

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Vidunderlig