Oppdatering, bryllup og livet videre!

Da det gjennom forskjellige kanaler har kommet litt etterlysninger på planene videre for vidunderpappa og familien på det forblåste vestland, så tenkte jeg å kanskje legge ut en liten oppdatering her!

Bryllup i November

Det noen kanskje har fått med seg, er at vidunderpappa skal gifte seg! Den som har valgt å leve livet sitt sammen med denne smått sprø familien er Cecilie! I november, ganske så nøyaktig 3. november 2018, skal vi gifte oss i Fjell Kirke, for deretter å nyte en fantastisk kveld sammen med fine gjester på Panorama Hotell. For de som ikke kjenner til dette mennesket som Vidunderpappa har blitt veldig glad i de siste 3 årene, så kan det sies at hun er ferdig utdannet lærer om ca. 1 år, hun liker å løpe og har både NM gull og Verdensrekord i grenen ultraløp (løp på 50km eller mer), hun er veldig glad i vidunderbarna og de i henne, men kanskje aller viktigest, hun er glad i undertegnede.

 

 

Planleggingen til 3.november er i full gang, og selv om vidunderpappa har fått tommelen ned for både tryllekunstner og klovn som underholdning, så har enkelte andre innslag blitt godkjent og ført inn på en veldig spennende timeplan. Funfact! Grunnen til at vi la bryllupet til November (mange har spurt) var fordi vi hadde lyst på pinnekjøtt til hovedrett! Nå har vi gått bort ifra sau til mat, men datoen har holdt seg!

Løping i BFG Bergen Løpeklubb

Hovedaktiviteten på fritiden er definitivt løping. Nå kan det tenkes at jeg har blitt smittet litt av løpegleden til Cecilie, men likevel så forsøker vi å få trent noen gangen i løpet av uken. At jeg også har meldt meg inn i en løpeklubb understreker vel bare løpegleden, eller på galskapen som mamma liker å si. Den heldige løpeklubben som nå har begynt å få besøk av en løpe-amatør er BFG Bergen Løpeklubb! Heldiggrisene! Cecilie og jeg er også ofte ute og forsøker oss på konkurranseløp rundt om kring, da helst på halvmaraton, men når det gjelder NM og ultraløp er jeg kun tilskuer/supporter! 🙂

 

Visit Sweden og ny ferietur til nydelige Sverige

Ut over bryllup, så har igjen Visit Sweden tatt kontakt for å høre om vi kan få til nok en spennende Sverige-tur til sommeren. Om vi igjen får dette til, så vil vi dele så mye som mulig fra turen, og kanskje vi til og med får mulighet til å hilse på allerede bekjente finfolk som de vi har truffet på Två Röda Hus, Norrqvarn Hotell og på Selater camping?

IT og dugnad for IL Nest-Sotra

Undertegnede jobber enda innen IT og hverdagene er vel det en kan kalle «mot-normalt». Ved siden av jobb, blogg og løping, har vidunderpappa også tatt på seg et dugnad-verv i OBOS-liga klubben Nest-Sotra. Her dekker jeg hjemmekampene live og forsøker å holde moralen i spillergruppen oppe ved å alltid være over gjennomsnittet positiv i kampreferatene. Mitt kanskje høydepunkt så langt er å skape ryktet om at Nest-Sotra spiller Ståle Steen Sæthres idol er Adrian Austnes fra serien «Heimebane», et fakta som ble tatt opp flere ganger av Eurosport på bortekampen mot Strømmen! Beklagelse er herved gitt Ståle!

Eldste, midterste og minsten

Eldste går nå i 6 klasse og har stor interesse for dans, musikk, gutter, mobil og ikke minst shopping. Hun har gode verdier, hjelper til med de to lillesøsknene  og er rask å ta kontakt på mobil når noe er uklart eller det er noe hun ønsker hjelp til. Siste nytt er at hun, som deltager i Tine-stafetten, løp sine 200 meter VELDIG fort og åpner for å igjen ta på seg joggeskoene og bli en del av det lokale friidrettslaget! Favorittmat: taco.

Midterste går i 3 klasse og er vel i en fase der hun ikke helt er sikker på hva hun ønsker å drive på med. Av fritidsinteresser går hun i kor, hun er alltid på farten og leter etter naboer å få være sammen med, hun er kanskje den av de tre som er raskest på de første meterne og hun har rullesko! Midterste gjør ikke forskjell på folk. Hun kan fint leke med 4-5 forskjellige og helt tilfeldige personer i løpet av et friminutt. Hun har veldig lett for å bli kjent med og inkludere nye personer, og er ikke så veldig nøye med om disse personene har et rykte på seg i utgangspunktet. Favorittmat: hjemmelaget pizza.

Minsten går i 1 klasse og bruker, ihvertfall, 5-6 timer hver uke på kanonball. De spiller «Islandsk kanonball» på skolen, han er ofte på det seirende laget og han beliter seg alltid når han har fusket med reglene. Minsten er rolig som dagene er lange. Han kan ofte bli forvekslet med en pyntepute der han sitter og enten spiller på nettbrettet sitt, eller oppdaterer seg på Lego Ninjago på Netflix. Han holder med Norwich og han har begynt å spille fotball, akkurat som sin far. Han er også interessert i data, så forventningene er store til den siste-fødte. Minsten har også laget klar plass til når Vidunderpappa og Cecilie velger å utvide familien. Han håper nok på å dele rom med en liten lillebror, men er sånn delvis åpen for å kunne, i en kortere periode, dele rom med en lillesøster også. Favorittmat: hotdogsbrød med ketchup!

 

 

 

Følg gjerne vidunderpappa på facebook, så blir du oppdatert på ferden videre!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.