Playmobil, skuter og en konkurranse!

// Premiering og test-eksemplar sendt Vidunderpappa av Playmobil //

Vi gjør et tilbakeblikk. Et tilbakeblikk til når jeg var 5-6 år, hadde fryktelig lyst på en Playmobil Skute, men var også veldig tett i nesen.

En kompis av meg, som jeg var ofte på besøk hos, hadde fått en helt ny Playmobil Skute. Vi snakker en sjørøverskute komplett med sjørøvere, kanoner og dødninghoder. Jeg kan enda kjenne følelsen (helt sant) av ekte misunnelse når det gjaldt den båten. Nå får en ikke bare en slik skute om det ikke er snakk om bursdag eller julekveld, men muligheten for å få akkurat det skipet kom som rekende på ei fjøl! Jeg ble nemlig innlagt på sykehus for å fjerne noen polypper i nesen! I utgangspunktet en kjip operasjon og det er vel aldri noe kjekt å være på sykehus, men min mor tok så synd i meg at hun kom med lovnaden; du skal få en slik Playmobil Skute etter at operasjonen er over.

Easy come, easy go er det noe som heter. Og dette gjelder definitivt for barn og sjørøverskuter også. Når jeg kom til hektene på sykehuset trålet hun, i følge henne selv, alle leketøysbutikker i hele Bergensregionen. Det var ingen som hadde skuten som jeg jeg hadde så sinnssykt lyst på. I stedet for skute, men på en måte i samme nautiske område, fikk jeg Akvarium! Jeg vet ikke om gleden for akvarium helt dekket skuffelsen over manglende sjørøverskute, men slik ble det nå en gang.

NÅ – 35 år senere, kan DU vinne en ekte skute fra nettopp Playmobil!

Skuten det er snakk om, er ingen ringere enn Drago sitt skip fra «Dragetreneren 2».

Konkurranse

Konkurransen er enkel, som alltid på Vidunderpappa.no. Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å kommentere, enten her på bloggen, på Facebook eller på Instagram, hva leketøy du husker fra barndommen! Drømte du om en Playmobil Skute, eller tilhører du Barbie fansen?

Premien

Èn heldig vinner stikker av med selveste Drago sitt skip fra «Dragetreneren 2»! Dette skipet er minst like gøy å sette sammen, som det er å leke med! Nevnte jeg at den har to fungerende katapulter? Drømmeskipet fra Playmobil!

Comments 2

  1. Så fint skip! Det hadde Adryan blitt i ekstase for! Lekte mye med klinkekuler når jeg var liten, men husker veldig godt de store drømmene om Playmobil eller Lego.

  2. Jeg husker bare en eneste leke fra barndommen som var «spesiell» for meg. Det var en større utgave av Optimus Prime! Denne var sikkert 20 cm høyere enn alle andre sine og den var RÅ! Fasinasjonen over at en kunne få den til å være Robot, Lastebil OG flyplass fikk meg veldig interessert i teknikk og design.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.