Status vidunderpappa, større barn, forlovelse, rekorder og veien videre!

 
En statusoppdatering, en grå og våt novemberdag, til de nå rekordmange besøkende på bloggen min Vidunderpappa.no! Hele 7250 unike besøkende har jeg hatt på min blogg de siste 30 dagene og det fortjener vel en liten oppdatering?

Minsten, midterste og eldste. Korsang, skole og tre dårlige tapere!

 
Vi kan begynne med hovedpersonene på bloggen aller først! Minsten, midterste og eldste er nå hele 6, 8 og 11 år gamle! Fra historier om hverdagen i barnehagen har nå alle tre begynt på skole og har, primært i sine egne øyne, blitt ganske så store! Utenfor skolen har de begynt på forskjellige aktiviteter som strekker seg fra korsang i kirken til en fremtidig lukrativ karrière på fotballbanen! At minsten har vist en genuin interesse for digitale utfordringer er også noe som varmer en fars hjerte! Det som kanskje ikke er like sjarmerende er at alle tre har arvet farens gen når det gjelder det å være en skikkelig dårlig taper.

 

For en bukett. Er så stolt over denne gjengen. Kunne ikke hatt bedre støttespillere i livet mitt… Evig takknemlig.

Vidunderpappa, et nytt medlem i vidunderheimen, forlovelse, løping og det å ligge helt rolig på sofaen når en klipper strengen!

 
På voksenfronten skjer det også saker og ting! De skarpeste og mest oppvakte leserne av vidunderpappa.no, har kanskje lagt merke til at det har kommet en kvinneskikkelse inn i livet til Vidunderpappa, minsten, midterste og eldste. Ikke bare har denne damen blitt kjæreste med Vidunderpappa, men de har også nylig forlovet seg! Det er virkelig søt musikk, rosa skyer og en og annen solskinnsdag i livet mitt nå! Jeg er takknemlig for å få en så god og snill støtteperson inn i livet, og en skal ikke se bort i fra at fremtiden er lys! Ellers har jo vidunderpappa de siste årene forsøkt seg på løpefronten, han har forsøkt seg på interiør og han har blitt en liten fanboy av minimalisme og det enkle liv. Om ikke det var nok, så debuterte jeg jo som forfatter i fjor og ga ut boken «Vidunderpappa’s hverdag«, en bok som nå er gratis som ebok! Å ja, så klippet jeg strengen da… i et modig øyeblikk!

Bloggen vidunderpappa.no består i samme drakt som tidligere. Den skal fortsatt dekke hverdagen til småbarn og til forvillede voksenpersoner. Tror ikke aktualiteten og innholdet kommer til å gå ut på dato. Vi får jobbe for nytt «innhold» i årene som kommer…

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.