Stor konkurranse sammen med Nickelodeon!

// Premier i konkurransen sponses av familiekanalen Nickelodeon

Rett før jul fikk jeg en veldig hyggelig henvendelse fra Nickelodeon. Nickelodeon som er en TV-kanal med underholdning for hele familien, lurte på om jeg hadde lyst til å gi bort noen utrolig kule premier fra Nickelodeon-verdenen. Jeg personlig er ikke så oppdatert på seriene som går på Nicklelodeon, men jeg skal innrømme at jeg faktisk har hørt om, og sett, noen episoder av Svampebob Firkant og Alvin og gjengen. JoJo Siwa måtte jeg google og når jeg fant musikkvideoen under, så skjønte jeg at jeg hadde et 3.parts forhold til denne artisten også (jentene i huset har både laget danseshow og turn-nummer til disse rytmene).

 


JoJo Siwa – Boomerang

Giveaway

For å kunne vinne en flott pakke med mange Nickelodeon-effekter, må du kommentere på Facebook, Instagram eller her på bloggen hvem som kunne blitt glade for en JoJo Siwa hårsløyfe eller en Svampebob Onepiece! Kanskje det blir nettopp dere som får en svær pakke i posten fra Nickelodeon? 🙂

Premiene

Vinneren stikker av med en pakke som inneholder, ihvertfall, følgende snadder:

1 Svampebob-onepiece til barn i str. 130 (Unisex)
1 Svampebob-onepiece til voksne i str. M (Unisex)
1 Svampebob kosedyr
1 Ido3D-penn metallic – en penn som lar barna tegne i 3D!
1 JoJo Siwa-hårsløyfe

 

I pakken får du bla Svampebob onepiece og Jojo Siwa hårsløyfe! Nærmest garantert legendestatus i skolegården da altså!

 

Comments 4

 1. Nå flirer jeg så magen min rister,
  gjett om dette er noe som frister,
  jeg er nok for gammal,- men likevel,
  jeg tenkte heller ei på meg selv,
  men Svampebob heltestatus har fått,
  hos datter og barnebarn,- tenkes så rått,
  om Mamma og Anton kunne trekke i gult,
  med svampebob-mønster,- NOE SÅ KUUULT! (( 😀 ))

 2. Begge jentene mine hadde elsket det! Og jeg sier ikke nei takk til hverken onepiecen eller hårsløyfa selv 😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *