En uke der egoismen får råde fritt!

Om ganske så nøyaktig 3 dager skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før. Jeg skal pakke ned joggesko, løpetights og en flett ny Pierre Roberts treningstruse som jeg fikk av mamma til jul! Jeg, min kjæreste og noen andre heldige løpevenner fra den lokale løpeklubben skal nemlig reise på treningsleir til sydligere strøk! Fra tidligere deltagere har jeg blitt fortalt advart at en typisk treningsdag på Kanariøyene består av en 4-5 timers løpetur på morgenen, etterfulgt av en intervalløkt på kvelden.

Nå har jeg fått tilbakemeldinger fra venner og kolleger som har litt problemer med å se den helt store gleden av å løpe seg halvt ihjel i syden, men tenk på det. Det er en uke jeg kan være 100% egoist og kun tenke på meg selv og løping. Ingen andre fokus enn å gjennomføre løpeøkter, få nok næring og nok søvn. Jeg kan legge fra meg alt av ansvar hjemme og kun ta med meg den nevnte trusen og inntil 25 kg med egoisme på flyet. Jeg er virkelig heldig, jeg er bortskjemt og jeg skal nyte uken for alt den er verdt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.