Vidunderpappa blir modell, muligens for en dag!

 
// Artikkel laget i samarbeid med skobutikken Footway.no
 

Dagen, som kanskje ikke mange ventet på eller forventet skulle komme i det hele, er her! Jeg har blitt kontaktet av et firma som kunne tenke seg å la vidunderpappa teste ut sine produkter. Nå har dette firmaet kvalitetssikret sine produkt opp mot flotte modeller av alle nyanser av solbrun hud, men hvordan vil produktene se ut på en halvtrent kontorrotte, der eneste x-faktor er at han ærlig og utleverende forteller om sine mange eventyr som småbarnspappa.
 

Firmaet nevnt i innledningen her er ingen ringere enn fottøy-spesialisten Footway.no! Dette fargerike firmaet opererer på nettet og har en flott og oversiktlig nettbutikk som gjør det lett for kunder å finne det perfekte paret med sko. Footway opererer også med fri frakt og 180 dagers åpent kjøp, så om du enda ikke har sikret julegavene, så er det enda tid til å gjøre et sko-kupp!
 

Men over til skoene! Jeg valgte meg et par CAT boots av modellen «CHRONICLE DOGWOOD«! Valget ble tatt på bakgrunn av at jeg ønsket et par varme og solide sko, som også gjør seg godt på kontoret! Jeg er egentlig ikke så veldig kresen, trodde jeg, men når jeg fikk muligheten til å «velge og vrake», så viste det seg at jeg faktisk vet hva jeg vil ha. Og valget fant jeg etter litt nettbutikk-browsing på Footway.no.
 

 


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.