Vidunderpappa tester høstens nyheter fra Tactic!

// Testspill sendt Vidunderpappa fra Tactic for vurdering //

Høsten er over oss, kveldene blir mørkere og selv om været er fantastisk akkurat nå, så blir det gradvis kaldere og her hvor jeg bor, våtere. Med andre ord nærmer vi oss tiden for innekos, levende lys, vi samler oss rundt varmepumpen og spiller brettspill.

Nå har jeg vært så utrolig heldig å få lov til å samarbeide med brettspill produsenten Tactic og når jeg kom hjem fra jobb her en dag lå det en kasse på døren! Inne i denne spennende kassen lå høstens nyheter fra nettopp Tactic, og jeg kan bare si at høsten ser lys ut for oss brettspill-elskere!

Første spill vi skal teste er også det kanskje mest spennende i kassen, nemlig «Life in the Coral Reef«.

Spillet er i følge merkingen passende for barn over 4 år, det er for 2 til 4 spillere og et normalt spill er på over 20 minutter.

Spillets mål er enkelt og gir ingen fordeler om en er lang, kort, ung eller gammel. Her er det om å gjøre å bli den første til å samle 5 sjødyrfigurer eller 2 skattekister ved raskt å finne karakterene og tingene mistet på korallrevet.

Om det er på grunn av at vi bor i skjærgården, eller det er på grunn av alt fokus på dyrelivet i sjøen det siste året er uklart, men dette spillet ble popppis hos mine to yngste testere. At følelsene kan ta overhånd også på sjøbunnen er klart, men spillet er på ingen måte laget for å skape splid. Et koselig spill der 4 personer kan få nyte sjøbunnen av gangen.

Selvsagt kan følelsene ta overhånd også blant spennende fisker og sjødyr på korallrevet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.