Vinn årets bilfilm, Biler 3, på Vidunderpappa.no!

//Disney spanderer filmen Biler 3 til 3 heldige deltagere!

Endelig kommer årets bilfilm, Biler 3, ut på Bluray og DVD. Dette er filmen som alle bilinteresserte personer, barn som voksne, må få med seg! Minsten har sett filmen på kino og ønsker å gi film og McQueen hele 6, om ikke 7, øyne på terningen!

Filmen

Fra Disney Pixar, skaperne av Oppdrag Dory og Innsiden ut, kommer et fantastisk eventyr i full fart med både hjerte og humor. Overrasket av en ny generasjon lynraske racerbiler, med den arrogante Jackson Storm i førersetet, føler den legendariske Lynet McQueen seg snart forbikjørt og ute av sporten han elsker. For å komme tilbake på rett spor igjen, trenger han hjelp av den unge racingteknikeren Cruz Ramirez, inspirasjon fra den legendariske, fantastiske Hudson Hornet, og noen uventede dreininger av skjebnen. En høyoktanfulltreffer som er tanket med uforglemmelige karakterer og spektakulær animasjon.

 

NEXT-GEN TAKES THE LEAD — Jackson Storm (voice of Armie Hammer), a frontrunner in the next generation of racers, posts speeds that even Lightning McQueen (voice of Owen Wilson) hasn’t seen. “Cars 3” is in theaters June 16, 2017. ©2016 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

 

Konkurransen

For å bli mer kjent med leserne av Vidunderpappa ønsker vi at dere skal kommentere to ting (dere kan som vanlig kommentere både på Facebook, på Instagram eller her på bloggen), hvem som er favoritten i Biler-universet av Lynet McQueen, Porschen Sally, den rustne kranbilen Bill og veteranbilen Doc Hudson og hvem som er den naturlige sjåføren hjemme når dere skal ut på tur!

Som alltid, del gjerne konkurransen, tagg de vennene dere mener ønsker å vinne denne filmen og følg gjerne Vidunderpappa.no både på Facebook og på Instagram.

 

Premiene

1 premie denne gang blir filmen Biler 3 på enten DVD eller på Bluray, en flott Biler 3 kopp og luksus Biler 3 solskjerming til bilen!

2 og 3 premie blir filmen Biler 3 på enten DVD eller på Bluray.

 

Biler 3 kommer både på Bluray og på DVD! Fritt valg!

 

Biler 3 kopp. Kan du bli kulere når du drikker kaffen din?

 

Ikke få solen i øynene når du er ute på tur! Biler 3 solskjerming fikser biffen!

 

 

Comments 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.