Vinn brettspill fra Tactic!

Hva er vel kjekkere å finne på en regnværsdag, enn å hente frem et brettspill, brette opp ermene og definere vinnere og ikke minst taperne i familien. Om dette kommer fra undertegnedes gener, eller om det er samfunnet som har formet de er usikkert, men samtlige av mine barn er ikke bare dårlige tapere, men dårlige vinnere også. Det går en kule varmt til tider og det er ingen tvil om at reglene skal følges til punkt og prikke, ellers har en tapt. Det finnes ingen rom for personlige tolkninger og det finnes absolutt ingen sympati når en ikke fikk med seg at for eksempel hytte i maxi yatzee ikke kan bestå av fem like terninger, men må være tre + to.

Kjappe svar

I kjappe svar er reglene godt definerte og det er ingen rom for tilfeldigheter. Det som derimot finnes i «Kjappe svar» fra Tactic er et timeglass. Ingenting får ungene mine til å miste fatning som et halvfult (eller halvtomt) timeglass. De roter, får ikke ut noen ord og blir til slutt rasende når en annen deltager presiserer at nå har alt sanden runnet ut.

Kjappe Svar fra Tactic er et typisk spill der timeglasset står i sentrum. Rundt timeglasset sitter deltagerne og vifter med armene mens ord og setninger sitter fast i halsen.

 

Reglene

Kjemp mot klokka og forsøk å nevne 10 ting som er relatert til et tema på kortet! Kun svar som matcher kortet akkurat blir akseptert, så du må tenke fort!

• Temaene inneholder absolutt alt fra grønne grønnsaker til ting du ikke må gjøre.
• Inneholder en kortholder som gjør poengscoringen lettere.

 

Konkurranse

For å kunne vinne, ikke bare spillet Vidunderpappa spiller for tiden, «Kjappe svar«, men også spillet «Norge Quiz» der du kan få teste quizkunnskapene dine, må du like bildet/innlegget på Facebook eller på Instagram. Om du velger å dele og følge vidunderpappa, begge steder, så blir jeg selvsagt veldig glad for det! 🙂

 

Premiene

En flott spillpakke fra Tactic med spillene «Kjappe svar«, og «Norge Quiz» kan bli din!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *