Vinn Doctor Strange på Bluray eller DVD!

Sammen med Disney Norge har vidunderpappa fått lov til å dele ut tre eksemplar av den fantastiske Marvel-filmen Doctor Strange på enten Bluray eller DVD!


Filmen Doctor Strange har i Norge 12 år aldersgrense! I Marvels Doctor Strange søker en verdensberømt nevrokirurg etter helbredelse, men finner i stedet magiske krefter på en mystisk plass kjent som Kamar-Taj, som også er frontlinjen i kampen mot usynlig mørk magi – ment å ødelegge virkeligheten vår.

Siden filmen kommer ut allerede førstkommende mandag, må vi kjøre en hurtigkonkurranse denne gangen. Trekker tre heldige vinnere på søndag, så det er bare å slenge seg med!

Konkurransen!

Alt du trenger å gjøre er å kommentere, enten her på bloggen min, på Facebook eller på Instagram hvem som er din superhelt! Hvis det er en person som er på sosiale media, så tagg denne personen gjerne, og gjør han/henne oppmerksom på at du er stor fan! 🙂

Marvel’s DOCTOR STRANGE..Doctor Stephen Strange (Benedict Cumberbatch)..Photo Credit: Jay Maidment..©2016 Marvel. All Rights Reserved.

Comments 3

  1. @Morten sunde min superhelt, du steker ribbe og setter opp telt,
    Litt ikea-montering,- du fikser det og,
    Selv om munnen må vaskes etterpå. 😬🙄🤠

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *