Vinn filmpakke fra Disney!

// Konkurranse i samarbeid med Disney Norge

Nylig kom det en ny film på kjøpevideo fra Disney! Denne gang er det historien om Kristoffer Robin og Ole Brumm som har kommet ut som live-action eventyr!Handlingen er som følger.

Kristoffer Robin er voksen og i en jobb der han er overarbeidet, underbetalt og står overfor en usikker fremtid. Han har egen familie, men hans arbeid har blitt selve livet og han har liten tid til sin kone og datter. Kristoffer har glemt sin idylliske barndom, som han tilbrakte med sin kjære bjørn og hans venner.
Men når han blir gjenforent med Ole Brumm, nå litt mer fillete og skitten etter mange år med klemmer og lek, blir deres vennskap gjenopplivet. Kristoffer blir minnet om de endeløse dagene fra en lykkelig barndom med barnlig underverk og gleden av å ha masse av tid til ikke å gjøre noe som helst. Etter et uhell med Kristoffer Robins koffert, reiser Ole Brumm, Tigergutt og Nasse Nøff, fra Hundremeterskogen til London for å overlevere koffertens og det viktige innhold til Kristoffer……fordi dine beste venner vil alltid stille opp for deg.

Konkurranse!

Nå kan du vinne en flott filmpakke fra Disney som ikke bare inneholder den nevnte «Kristoffer Robin og Ole Brumm», men også filmen Pixar Short Films Collection vol 3!

For å vinne er reglene såre enkle! Kommenter på Facebook hvem som er favoritten i den herlige Hundremeterskogen!

Tre heldige vinnere blir plukket ut i helgen som kommer! Vær med du også!

Comments 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.