Vinn fjorårets suksess «Snøfall» på DVD

Fjorårets fantastiske julekalender på NRK, Snøfall, er nå ute på DVD og Bluray, og Disney Norge ønsker at tre heldige deltagere i en liten julegiveaway skal få denne julekalenderen tilsendt! Om du ikke har fått med deg denne julekalenderen så er det bare å hive seg rundt! Om du så denne kalenderen i fjor og savner selskapet av, kanskje Winter spesielt, så er dette en fantastisk mulighet til å få DVDene i samlingen!

Snøfall

Snøfall er en historie om mot; om mot til å være seg selv, til å kjempe for det man tror på og til å møte det man frykter mest. Men først og fremst er det en historie om tilhørighet og det å ha noen som du deler noe med.

Selma er 9 år og foreldreløs. Hennes høyeste ønske er å ha en familie, og dette skriver hun i et brev som hun sender til julenissen. Brevet finner veien til nis selandsbyen Snøfall, og etter hvert havner også Selma der, selv om Snøfall er et sted som ikke er tilgjengelig for vanlige mennesker. Men Selma er kanskje ikke helt vanlig? Selma er ikke lenge i Snøfall før det blir dramatisk. Julenissen er plutselig borte og andre krefter får styre. Greier ikke Selma og vennene hennes å finne julenissen, forsvinner alt det gode han står for, og til og med julaften står på spill.

 


Snøfall, en ny klassiker for små og store som elsker å se en god julekalender på TV frem mot jul

Konkurranse

Snøfall er én av en rekke fantastiske julekalendere som har blitt vist i desember på NRK! For å vinne må du kommentere, enten her, på Facebook eller på Instagram, hvilken julekalender som er din favoritt.


En favoritt hos Vidunderpappa er «Jul i skomakergata», men det finnes mange andre flotte produksjoner der ute. Hvilken er din favoritt?

 

Premiene

1 Premie: Filmen Snøfall på DVD, en flott Snøfall lue, Musikken fra Snøfall på CD og en Snøfall refleks
2 og 3 Premie: Filmen Snøfall på DVD og en flott Snøfall lue.

 

1. premien! Filmen Snøfall på DVD, en flott Snøfall lue, Musikken fra Snøfall på CD og en Snøfall refleks!

 


Vår alles helt og medmenneske, Vidar Magnussen aka Winter!

Comments 7

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.