Vinn kinosuksessen «Bigfoot Junior» på Bluray eller DVD!

// Premier sponset av SF Studios

Nå har du sjansen til å vinne kinosuksessen «Bigfoot Junior» på Bluray eller DVD! Nå har jeg ikke personlig fått mulighet til å få sett denne filmen selv enda, men når VG triller en 5’er og sier følgende: «Bigfoot Junior» er en familiefilm av høy kvalitet, som ikke utfordrer konvensjoner, men som likevel vil være verd turen fra sommervarmen og inn i kinomørket.» så er det bare å glede seg!

November og Desember er virkelig tiden for familiekos og noen riktig koselige kvelder samlet! En film som «Bigfoot Junior» gjør seg nok sikkert ikke bort på TV’en en våt og kald høst/vinterkveld, så bli med på konkurransen! Filmen har 6 års aldersgrense, så her kan nesten hele familien delta! Popcorn, julebrus og kakemenn må dere nesten stille med selv, men anbefales, selvsagt!

Filmen

Adam drar ut på en episk og utfordrende reise for å finne ut mysteriet bak sin savnede pappa, bare for å finne ut at han er ingen ringere enn den legendariske «Bigfoot»!

 

Konkurransen

En enkel konkurranse denne gang, som forrige gang! Tagg de du vil nyte en høst/vinterkveld sammen med, nå før jul! Så enkelt! Som vanlig kan du kommentere, både på Facebook, Instagram og på bloggen her direkte!

Premiene

Tre heldige deltagere stikker av med filmen «Bigfoot Junior» på enten Bluray eller på DVD! SF Studios spanderer!

 

Comments 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.