Vinn en overraskelse fra Riktige Leker!

// Premier sponset av leketøysbutikken Riktige Leker

 

Jeg mottok 5 gavepakker i posten fra leketøysbutikken Riktige Leker som de ønsker at leserne av Vidunderpappa skal få nå i November! Som samarbeidspartner rundt kurset «Et enklere liv» synes Riktige Leker at 5 heldige deltagere skulle få en pakke hver som en liten oppmuntring, eller som en premie, siden disse har tatt utfordringen om å gå mot et enklere liv. Verdien på gavene ligger på mellom 300,- og 700,- hver! Fantastisk flotte gaver som kanskje kan finne veien under juletreet til 5 heldige barn?

 

Eksempel på spennende produkt i sortimentet til leketøysbutikken Riktige Leker! Kanskje det ligger en vindmølle i en av pakkene?

Konkurranse

For å kunne vinne, må en være deltager på e-post kurset «Enklere liv».  Her vil en lære litt omkring minimalisme, å leve enklere og ikke minst tips om hvordan får mer tid til de viktige ting her i livet.

Er en medlem allerede er en automatisk påmeldt denne giveawayen! Melder du deg på i dag er du selvsagt også med på lik linje med alle andre! De fem heldige vil bli kontaktet i slutten av november, altså i god tid før jul!

Mitt personlige mål er å etterhvert få mer tid sammen med familien, få mer overskudd sammen med barna og ikke minst få en større ro når det virkelig gjelder.

 

 

**Kurset er helt gratis, helt uforpliktende og en kan melde seg av når som helst (om en vil).

 

På hva, eller hvem, vil du bruke den ekstra tiden og energien som et «Enklere liv» kurs gir? Valget mitt er enkelt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.