4 teknologiske løsninger som gjør hverdagen lettere for foreldre

Uansett hvor glad du måtte være i teknologi eller ikke, gjør teknologiske løsninger det lettere i hverdagen for foreldre. La oss se nærmere på noen av de.

Få maten på døra

Du trenger ikke lenger å gjøre storhandelen i butikken. Med inntog av tjenester som Kolonial og Menys nettbutikk kan du nå bestille maten for hele uka levert på døra. Slutt er det på de gangene ungene maste, hylte og gråt for å få godteri på butikken. I hvert fall om man benytter seg av det de nye tjenestene.

Mat på døren, enkelt og greit!

Nettbutikkene har fortsatt en del å gå på når det kommer til brukervennlighet. Det er fortsatt slik at du som regel ikke får varene dine samme dag, så her er dere nødt til å planlegge. Det hender selvfølgelig at man glemmer en ingrediens eller feilberegner hvor mye man trenger av en ting. Noe som fører til at du er nødt til å ta turen på butikken likevel. Men den timelange storhandelen i butikken med barna på slep er ikke lenger nødvendig om man ikke ønsker. Og det er noe mange setter pris på.

Ved siden av nettbutikker får du nå også bestilt både matkasser og matpakker om det er ønskelig.

Underholdning

Det er laget mange apper og løsninger for foreldre som ønsker å bruke tiden sin mer effektivt. Derfor har selskaper som NorgesAutomaten vært nødt til å komme opp med innovative løsninger som gjør det enkelt å bruke tjenesten deres. På den måten kan du få tilgang til både casino og jackpot spill uansett om du bare måtte ha en halvtime ledig på vei til og fra jobb. Det samme gjelder løsninger som Netflix og det andre strømmetjenester gir deg. Nå kan du se en film, serie eller sport uansett hvor du måtte være. Det eneste du trenger er tilgang til internett.

Strømmetjenestene kommer i tillegg veldig godt med når barna skal se en film. Du er ikke nødt til å dra å leie en film på kiosken lenger, eller kjøpe alle filmene du skal se. I stedet kan du strømme de forskjellige appene rett på TVen din, eller leie en film på nettet med to tastetrykk.

Et nettbrett med et flust av apper gjør minsten til en glad gutt!

Spill på nettbrett er veldig populært blant de mindre barna. Noen foreldre vil kanskje si litt for populært, og det kan i flere hjem bli en kamp om hvor mye det skal spilles. Likevel er det ikke bare negative sider ved spill, og barna kan lære mye. I hvert fall om de veiledes av de voksne. Å variere det å være med å spille sammen med barna og å slappe av en halvtime-time er en fin kombinasjon som kan være med på å styrke forholdet dere imellom.

Shopping på nett

Alt fra klær til andre ting familien trenger får du nå for det meste kjøpt på nettet. Uansett om det er klær til deg selv, til minsten eller til femteklassingen. Selvfølgelig er det ikke alltid like lett å få størrelsene riktig, men da kan du heldigvis sende det tilbake uten å betale for det.

Å handle gaver til både bursdager og julaften er en annen teknologisk velsignelse. Med litt planlegging slipper du å trave rundt på fulle kjøpesentre et par dager før jul for å kjøpe inn ti gaver til venner og bekjente. I stedet sitter du i sofaen med laptopen på fanget og bestiller inn alle gavene en kveld i begynnelsen av desember.

Nettbanken

Selv om det er helt naturlig i dag at du kan betale alt av regninger i nettbanken har det ikke alltid vært slik. Før måtte du faktisk møte opp personlig i banken og betale regningene dine der. Nettbanken gjør det mye enklere og betyr at du kan sette av mer tid til deg selv eller få litt mer tid med barna hver måned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.