Advarsel til alle påleggshandlere

Advarsel til alle som handler pålegg fra Gilde

Det var med sjokk og vantro at jeg fikk meldingen fra et av mine barn i kveld! Jeg vil ikke ha Servelat på matpakken, jeg liker det ikke! Det er på ingen måte lett å finne det rette pålegget for matpakken i den jungelen som kjøttdisken faktisk er! Derfor var jeg veldig glad for ca. 8 måneder siden når jeg oppdaget at Gilde hadde gjort jobben og merket produktene sine skikkelig. «Barnas favoritt» kan jo ikke misforstås og ungene har siden den gang i hvert fall fått to skiver med dette barnesertifiserte pålegget! Sjokket var derfor stort når ønsket om Nugatti kom på bordet som erstatning for den herlige Servelaten. Nugatti har dessverre ikke denne «Barnas Favoritt» sertifiseringen, men ut i fra uttalelser fra mitt 3-manns ekspertpanel er det, and-I-quote, «mye bedre»! Ville tatt en runde med barna om jeg var dere! Å stole 100% på ekspertuttalelser kan fort lede til fortvilelse og gråt rundt matpakken!