Adventskalender giveaway!

*Giveaway sponset med adventskalender fra Forskerfabrikken

Da vidunderfamilien tidligere har kunnet skryte av meget oppegående ungdommer i hus, ble Vidunderpappa kontaktet av Forskerfabrikken. De kloke hodene i Forskerfabrikken kontakter gjerne likesinnede når det nærmer seg jul, og denne gang var Vidunderpappas vidunderbarn håndplukket til å teste ut årets adventskalender!

I kledelig rødt kommer den, adventskalenderen fra Forskerfabrikken! En gøy, underholdende og litt utfordrende kalender som små forskere kan få bryne seg på i ukene før jul.

Ikke bare ønsker Forskerfabrikken å bidra til nye forskere i Vidunderhjemmet, de ønsker også å gi bort en adventskalender til en verdi av hele 1500,- til en heldig leser av vidunderpappa.no.

Slik presenterer Forskerfabrikken kalenderen sin på sine hjemmesider:

 • Utviklet for å vekke barns nysgjerrighet
 • Kjøkkenkjemi og eksperimenter
 • 24 spennende aktiviteter for hele familien
 • Søsken kan dele på én kalender
 • Utviklet for gjenbruk
 • Pedagogisk forklaring til hver aktivitet
 • Passer perfekt for barn mellom 6-12 år
 • Nytt innhold sammenlignet med i fjor (samme som i 2018)

Vi hjelper deg med å gjøre Forskerkalenderen til en suksess! Alle som kjøper kalenderen vil motta invitasjon til en lukket Facebook-gruppe med tips og råd for hver luke i kalenderen.

Det er spennende for små nysgjerrige familiemedlemmer når lukene frem mot jul åpnes. Noen luker inneholder utstyr, noen inneholder eksperimenter og noen luker inneholder hjernetrim!

Det kan være fordeler å ha noen å samarbeide med, så det gjør ingenting om dette blir en søskenkalender der samarbeid er i fokus. Kanskje må til og med en forelder på banen iblant for å bryne hjernen sin på oppgaven som ligger på bordet. Dette var tilfellet i kveld når de små forskerne skulle få tjuvstarte litt på kalenderen for Vidunderpappas lesere. Ikke det at fars innblanding var en umiddelbar suksess heller.

Det er ikke fusk, men faktisk en stor fordel, om du har søsken du kan samarbeide med om å løse oppgavene i adventskalenderen!

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å skrive inn navnet til en potensiell forsker i kommentarfeltet under artikkelen her, eller på Vidunderpappa sin Facebook post der vi presenterer denne adventskalenderen!

Et løsningsforslag til et av de mange hjernetrimmerne som ligger i kalenderens luker.
Det er store forventninger når lukene åpnes.
Det følger med tips i Forskerfabrikkens julekalender også!

Comments 9

 1. Mine 2 forskere, Leah Elise 10 år og Ole Edvard 8 år ønsker gjerne å utforske denne spennende adventskalenderen ???

 2. Jaaadda?? Har to små forskere i hus, som gjerne kan forske på noe mer enn hvordan de kan plage hverandre mest mulig? og kanskje litt julefred for mor? Krysser alt som kan krysses!

  1. Post
   Author

   Gratulerer Mocca! Du vant trekningen av en flott kalender fra Forskerfabrikken! Da må jeg bare få adresse og navn, så skal vi få dette videresendt slik at du mottar julekalenderen i god tid før desember! 🙂

 3. Jaaaa!! Dette hadde vært magisk for 7 åringen i huset som DIGGER å teste ut og å lage challenge’s ??. Perfekt for mor å slippe den kjipe «innhøstingen» av kalendergaver (som mor synes er dødskjedelig?)… Og kanskje til og med storesøster gidd tilbringe bittelitt tid med oss og en forsker kalender?????!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.