Barnekreftdagen 15. februar 2017, vil du bidra?

Jeg har de siste årene, passivt støttet  Barnekreftforeningen ,ved å sette søkelyset på den internasjonale Barnekreftdagen som i 2017 er 15. februar. I år ble jeg kontaktet av en meget oppegående og flink medblogger, FruBever som du finner på FruBevers Hverdag. Hun lurte på om ikke jeg kunne skrive noen linjer om denne, for mange, veldig spesielle dagen. Jeg var selvsagt veldig klar for både å spre budskapet og kanskje skrive et par linjer om dagen, om barnekreftforeningen og barnekreft generelt.  For meg som ikke har hatt noen rundt meg som har hatt barn med kreft, blir det veldig vanskelig å skrive noe om emnet. Jeg kan selvsagt skrive at kreft er noe dritt og at jeg har veldig stor medfølelse med personer og familier som går gjennom dette marerittet, men ord blir fattige. De fleste som hører ordet kreft får nok en klump i magen og tenker død og forferdelse med en gang. Det er klart at vi vil bidra til å få kontroll på denne sykdommen! Men for en kunnskapsløs pappablogger som det jeg er, er det lite jeg personlig kan gjøre. Eller er det virkelig det?  Jeg gjør nå et forsøk på å dra i gang noe som dere kan alle bidra til. Dere kan bruke den motivasjon som dere føler er riktig for dere. Enten kan dere være motivert for å bidra til Barnekreftforeningen og deres kamp, dere være motivert for å hjelpe barn eller familier der ute som har det ganske vanskelig, eller dere kan rett og slett være motivert for å se vidunderpappa slite seg fullstendig ut. Vidunderpappa skal for første gang løpe maraton og DU kan støtte Barnekreftforeningen pr kilometer som vidunderpappa overlever. Som de fleste vet er et maraton på 42 kilometer, og dette er aller første gang jeg skal løpe den, i mine øyne, ekstreme distansen. Kanskje blir dette en katastrofe for meg og en direkte sykemelding, men jeg skal gjøre mitt ytterste for å fullføre. Tiden jeg bruker betyr ingenting. Jeg har valgt meg flotte Undheim på Jæren som arena for denne debuten, og du kan også bli med å løpe ved å melde deg på Undheim Ultrafestival 2017  
Det synlige bevis! Påmeldt Undheim Ultrafestival, distanse Maraton, 25.03.2017!
  Hvordan kan du bidra til denne saken? Hvis du blir med skal du bidra med 10,- pr kilometer! 420,- totalt. Pengene kan du i etterkant av løpet sette rett inn på kontoen til Barnekreftforeningen (klikk på bildet under). Du “melder deg på” ved å skrike det ut i kommentarfeltet enten på Facebook, på Instagram eller på bloggen min, vidunderpappa.no! Når du har skreket ut, er det ingen vei tilbake, da er det bare å glede seg til 25. mars når også DU skal bidra i kampen mot barnekreften! Kanskje en uviktig pappablogg kan gjøre en liten forskjell likevel? Min bror har ihvertfall meldt seg på allerede, så da er vi to stk som mest sannsynlig må ut med 420,- 25. mars! NB: En av de som bestemmer seg for å bidra, uansett størrelsesorden, vil få boken min “Vidunderpappa’s hverdag” i innbundet form, gjerne signert av hele vidunderfamilien, om det er ønskelig! Alle andre skal få den som e-bok. Kanskje ikke en avgjørende faktor for om du vil gi, men et lite takk fra meg personlig!