Den store julebrustesten 2021 nærmer seg!

Den store, og potensielt største, julebrustesten kommer om ikke så alt for lenge på vidunderpappa.no! Deltagerlisten vokser for hver dag som går, men det er selvsagt alltid plass for de som ønsker å ta opp kampen med vinnerne fra Julebrustesten 2020, Saftsuse sin Frisk Bringebær og Fun Light sin Forfriskende Bringebær?

Oppfordringen jeg ga før jul i 2020 var følgende:

«Vidunderpappa vil til slutt få komme med en oppfordring til både Saft Suse og Lerum – hvorfor ikke ta opp kampen med Fun Light og neste høst levere deres egne «Julebrus-saft»? Saft Suse viser at de år etter år mestrer å skape glede blant de mest skeptiske skeptikerne i Vidunderhjemmet og Lerum sitter jo på den perfekte oppskriften – Lerum Julebrus anno 1993.»

Da er det jo veldig gøy å se at Lerum tar oppfordringen og stiller med saft i Zeroh! serien med både rød og brun julebrus smak! Fun Light fortsetter med sin Julebrus-saft og kanskje vi i år klarer å få tak i et eksemplar før de forsvinner fra butikkene? Om ikke dette var nok, så har nå SaftSuse begynt å selge Julebrus på boks!

Lerum stiller til kamp med 2 stk julebrussaft!

Nå er Vidunderpappa ALT for beskjeden til å ta noe ære for at saft med julebrus smak har tatt helt av, men basert på oppfordringen min fra i fjor og den jobb jeg har gjort med disse testene fra 2015, så velger jeg likevel å ta all ære.

Vel bekomme!

NB: Hvis noen lesere av vidunderpappa kjenner til en saft eller en saftprodusent som burde vært med i konkurransen, ta gjerne kontakt via Facebook eller via kontaktskjemaet under. Dette blir spennende!