Etter litt "pimping" med LED-list under en planlagt list på toppen, ble resultatet VELDIG bra; er nå vår mening!

Edderkoppen vant til slutt! Sengegavl selges billig på finn.no!

Det kom et hyl fra soverommet. Vidunderpappa som satt og slappet av med en gammel episode av «Big Bang Theory» rykket til! Hva i all verden var det som skjedde? Etter å ha satt episoden på pause. Funnet frem favoritt tøflene og drukket ferdig glasset med saft, hastet helten i retning rommet der dramatikken utspant seg! Lite visste helten selv at han i løpet av kvelden skulle legge inn en annonse på mulighetens marked, finn.no.

Edderkoppen

Hva skjer, nærmest ropte helten idet han ankom åstedet! Edderkopp! Skrek samboeren mens hun pekte på den ene gulvlisten! Fingeren dirret og det var vanskelig å holde tårene tilbake der hun stod oppe i sengen. Kun beskyttet av en dunpute! Vidunderpappa, som har vært i lignende situasjoner tidligere, løp på badet for å hente en solid mengde toalettpapir som skulle brukes i kampen mot inntrengeren! Den svære sorte edderkoppen ante tydeligvis at det var fare på ferde og løp det den kunne inn under sengen og opp bak senge-gavlen. Tanken på at dette dyret skulle ligge i skjul og muligens angripe på nattestid ble for mye for halvparten av soverom-beboerne og operasjon «drep edderkoppen» var i gang! Med støvsuger, hodelykt og ganske så dyre tøfler var kampen i gang! Det ble flytting, løfting, dytting og herjing, men dette dyret var ikke lett å bli kvitt. Til slutt gikk edderkoppen i støvsugeren. Eller gjorde den det? Kanskje den slapp unna og gjemte seg et sted i den store hjemmelagde gavlen? Kanskje den nå var skadet, drit forbanna og bare ventet på muligheten til å ta hevn? Usikkerheten var ikke noe bedre enn vissheten om at dyret enda var på frifot.

Finn.no

Enden på visa ble at 80kg med gavl ble flyttet ut av soverommet og annonsen på mulighetens marked finn.no ligger ute i dag. Vi vant sannsynligvis kampen mot edderkoppen, men tapte gavlen.
Nå kan du få din helt egen hjemmelaget sengegavl. Det er bare å by, men gavlen må hentes.