Er du en ekte Rabbagast? Vinn flotte premier fra Egmont!

De små i huset tilbringer fort noen minutter forran både iPhone og iPad i løpet av et døgn. Av og til kan det faktisk hende at de til og med sitter utover det som er anbefalt for barn på deres alder. Da er det viktig for en foreldre å ihvertfall finne frem spill der de kan lære litt og der de blir tatt imot av fine tegninger og en myk norsk stemme som forteller de hva de skal gjøre i spillet. Med alt dette i tankene bestemte vi oss for å forsøke et spill i serien “Rabbagastene” fra Egmont. Jeg vil nå først presentere kjapt og greit en vurdering av spillet. Akkurat slik som de gjør i blader eller på internettet! Så vil jeg deretter presentere konkurransen der tre heldige kan stikke av med hver sin forundringspakke fra Egmont. Pakkene blir skreddersydd vinnerene, så dette blir personlig og spennende! Trekningen blir gjort allerede på torsdag (23.Mai), så ikke vent, meld dere på i dag! 🙂

spilltrening-minstIkke si noe til søster, mor, bestemor eller tante Gunvor, men det går fint an å trene litt spilling under 17.mai talen.

Rabbagastene Pluss-spill

Derfor anbefaler vi appen Selv om dette er et adderings-spill eller et plusse-spill, om det går an å si det, så finner vi noe for å alle. Var litt usikker på om dette spillet hadde noen verdi for minsten på knappe 2 år da det handlet om å plusse sammen tall. Men her finner vi flere elementer som gjør at alle kan ha glede av det. Vi kan i tillegg til å plusse sammen tall, plusse sammen dyr. En geit og en fisk blir kanskje en geit med fiske-ansikt osv. Sammen med mange fine lyder, norsk tale og fine enkle tegninger er dette et spill for alle barn mellom 2 og 7 år. Den eldste datteren i huset syned det var for enkelt, men det var nok litt fordi hun ville skryte av hvor flink hun er blitt i mattematikk på skolen også.
Minsten på 2 år liker at det en mange ting han kan trykke på skjermen. Han elsker at han kan slenge alle typer dyr opp i en beholder og få nye dyr ut.
Mellomste på 3,5 år er enig med minsten og har størst glede av å lage nye dyr.
Eldste på 6,5 synes matematikk er kjempegøy og viser i spillet at oppgavene er kjente fra skolen.
Far i huset synes at spillet er trygt og lærerikt. Oppgavene er de vi kjenner igjen fra skolen. Du har 5 epler på ene siden og 2 epler på andre, hvor mange epler har vi totalt? Norsk tale og fine lyder når en presterer gjør dette til en fin opplevelse fra barna.

Karakter 4 av 5 stjerner.

  rabb2

Sett sammen nye rare dyr ved å hive forskjellige dyr opp i maskinen!

rabb3

Hvis du har et esel på ene siden og fem esel på andre siden, hvor mange esel har du da? Høres det kjent ut?

rabb4

Matteoppgave for de som er kjent med tall

  * Pris: 14 NOK * Alder: 4+ År * Kategori: Læring * Plattform: iPhone, iPod touch og iPad. * Utgiver: Egmont Serieforlaget © Egmont * Kjøp i program: Ingen * Vold: Ingen * Reklame: Nei * Språk: Norsk  

Konkurranse

I dag gjør vi det enkelt i konkurransen! Skriv i kommentarseksjonen under hva som er ditt eller dine barn sine favorittspill. Pluss i boken, fisk i garnet, stjerne på nattehimmelen og ekstra sjanse til å vinne om du også skriver litt om en positiv spill-opplevelse som du har hatt. Vinneren blir trukket helt tilfeldig fra kommentar plasseringen, og premieringen er 3 stk overraskelser (blir laget hos Egmont ut i fra hvem som vinner, slik at det både blir overraskende OG personlig) direkte fra Egmont! 

***NB – Konkurransen avsluttet ***