Et eksempel og et bevis på ekte kjærlighet

Hva som definerer ekte kjærlighet, er det omtrent like mange meninger om som det finnes eksempler på temaet.

Likevel er det enkelte hendelser som jeg mener er tydelige bevis på at det finnes håp for menneskeheten både globalt og, kanskje viktigere, hjemme hos oss i Vidunderhjemmet.

I forbindelse med fødselen vi fikk oppleve i januar i år, fikk vi også oppleve det jeg vil definere som ekte og usminket kjærlighet.

3 uker før termin, på aller siste arbeidsdag for Cecilie, gikk vannet i aller beste Hollywood stil. Det var jo litt dramatikk når slikt skjer, men det resulterte også i at fødselen fikk en planlagt dato og et planlagt klokkeslett. Dette resulterte også i at planlagt hjemkomst deretter igjen fikk et relativt nøyaktig tidspunkt.

Stolt pappa på vei for å hente lille Klara Amanda

Jeg husker ikke 100% nøyaktig når vi ankom hjemmet vårt sammen med Klara Amanda. Vi var kanskje 15 minutter for sen, men da hadde midterste allerede venter i godt over 2 timer i entreen. Der hadde hun med jevne mellomrom kikket ut vinduet og sett etter bilen. Bilen med sin nye lillesøster.

Der har dere det – beviset på ekte kjærlighet. (bildet tatt av overvåkningskamera som omtrent gjorde kontinuerlig innspilling de siste 2 timene før vi kom hjem fra sykehuset).