Et godt arbeidsmiljø

Selv om pandemier og moderne løsninger har fått arbeiderne i større grad over på hjemmekontor og andre hybridløsninger, så er det mange som i dag returnerer til kontoret. Her tilbringer vi 8 timer hver dag og det kan være lurt å tenke litt gjennom hvordan en har det rundt seg også der?

For min del er det mange gode løsninger for å få det fint på kontoret ut i fra det min arbeidsgiver gir meg av møbler etc, men prikken over i’en må en kanskje sørge for selv.

Posterstore på kontorveggen

Ved å blande postere fra sortimentet til Posterstore og ved å ramme inn enkelte elementer fra arbeidshverdagen får en fort en pen, spennende og inspirerende bildevegg!

Jeg har, som på hjemmekontoret, gått for en stor poster (70x100cm) fra Posterstore på midten av veggen min. Igjen ble det «Winter Morning Poster» som spiller hovedrollen. En fantastisk flott poster som gjør meg glad!

Rundt om kring den store posteren har jeg hengt opp andre postere og utskrifter, alle i matchende eikrammer fra Posterstore.

Nå er kanskje ikke NSM sine Grunnprinsipper for IKT-sikkerhet 2.0 det rette for alle sine bildevegger, men så lenge en kjøper inn rammer i standardstørrelsene A4 eller A3, så kan en jo skrive ut det en ønsker av motiv?

Jeg er heldig som får lov til å samarbeide med Posterstore.no! De mange posterne som pryder veggene hjemme gjør virkelig Vidunderhjemmet mer personlig og bidrar med farger og artig motivasjon! Anbefales!

Hvorfor ikke sikre seg en «Make it happen poster» du også? På tilbud hos Posterstore.no!