Farsdag is coming and Wonderdaddy saves the day!

I år, som i fjor, kommer farsdagen sigende! Denne høyst spesielle dagen der vi skal hylle far, fedre, bonuspappaer og det lokale kjøpesenteret har blitt lagt til den fargerike og spennende tiden som jo midten av november er. Der en før kom unna med en panikk-tegning tidlig farsdags morgen, er det nå, selvsagt, knyttet langt større forventninger til både gaver og hyllest. I år, som i fjor, kommer vidunderpappa til unnsetning! Med min todelte krisepakke kommer en unna farsdagen med ære og arv i behold.

Del 1. Bursdagskortet.

    Kjære ****** ** år er gått og hver dag kan jeg si, Ikke en dag har jeg angret på at akkurat du fant veien inn i hjertet til mora mi! Uten deg ville jeg aldri kunnet skrevet et gratulerende dikt, selv om selve opplæringen i dikt og på skolen generelt, har du sagt, er kvinnens plikt. Sammen med deg, på fotballbanen, tok jeg mine første steg, snublet og falt, mens du stod på sidelinjen og noterte «*****, dessverre, treg». Du var fra dag èn den treneren som fremmet mine store talenter! Litt skuffende er det at vi enda på mine fotballprestasjoner venter. Med hard hånd du lærte meg verdien av rett og galt, og jeg husker enda moralen, selv om motivasjonen har dalt. Jeg ønsker på denne dag, og heldigvis er det kun en dag hvert år, å gi deg en klem, takke for alt og håpe at du ikke finere dikt fra mine brødre/søstre får!  

Del 2. Gaven

Jeg har nå endret prisen på boken min, “Vidunderpappas hverdag” til gratis. Så finn frem nettbrettet, hiv deg inn i iBooks, last ned boken, pakk den inn og send den til din far! En gave som nok får frem både smilet og en og annen tåre hos selv de mest hardbarkede pappaer der ute!