Fordelingsnøkkel i hjemmet! Hvem skal barna heie på?

Noe som betyr en del i vårt varme hjem er fotball! Jeg og min bedre halvdel holder selvsagt med forskjellige lag i den Engelske liga. Følgelig ble det en diskusjon på dette en kveld, og det endte med at vi skulle fordele barna inn på hvert lag. Synes jeg hører enkelte nå : “Dette må jo barna få velge selv?”. Nei, enkelte ting er for viktig til at barna selv skal få ha et ord med i laget. Hvis de skal med tiden få velge utdanning, religion og kanskje til og med kjæreste – så skal far ta seg av favoritt-fotballag!

Nå er det hjemme hos oss, slik som (jeg håper) det er i alle andre hjem, nemlig at kona bestemmer at vi sammen diskuterer og kommer frem til beste løsning for familien. Så jeg fikk fordelt jentene, mens hun beholdt gutten. Vet ikke om dette er bra eller dårlig, men tenker at to er bedre enn èn, så jeg skal ihvertfall følge opp min tropp!

Nå er dere spente tenker jeg. Hvilket lag holde vi med? Nå betyr det jo lite hva lag 2/5 av familien holder med, men mitt og jentenes lag er Norwich City FC! Et lag som har gitt far så mange arr i sjelen, magesår og tynnslitte nærver de siste 15-20 år. Akkurat nå, og de siste 3-4 årene, har jeg opplevd en skikkelig medgangsperiode, så det er lite vanskelig å drive hjernevask… øhm… lite vanskelig å motivere jentene til å heie med forran TV’en! At de i tillegg (til tider) liker fargene gult og grønt er jo også positivt. Drømmen er å ta dem med til Carrow Road en dag. DA snakker vi EKTE vidunderpappa?

Hva lag holder du/dere med? Skal barna få bestemme dette selv (jo, det finnes et fasit-svar)?

fan-nr1

On the ball City!!