Midterste sin tur, kanskje hun kan kaste lys over hva som egentlig har skjedd?

Gjemsel – favorittsporten vår!

Med ujevne mellomrom kommer det frem forslag om gjemsel i heimen! For de som ble alt for fort voksne og har glemt hva denne sporten går ut på, så kan det forklares med enten veldig sakte jaging der den ene parten får 10 sekunders forsprang, eller det kan minne om søk eller leting. Uansett. Grunnen til at denne sporten har blitt så populær hos oss er at alle er vinnere og alle får en herlig mestringsfølelse! Ikke for å skryte, men til å ha en 1,93 cm lang kropp, så er jeg veldig flink til å ikke bli funnet! Og, igjen ikke for å skryte, er jeg veldig flink til å finne de små krabatene! Nå kan det sies at det er til min fordel at de –

A) gjemmer seg på samme sted hele tiden,
B) gjemmer seg på samme sted som de fant meg sist eller
C) de svarer hvis jeg roper på dem,

men når jeg finner dem så føler jeg hver gang.. YES – Daddy still got it! (Tenker ofte på engelsk pga mye TV-titting). Dersom en er en taktikker som trenger litt avslapping har en også en rekke fordeler med gjemsel – hvorfor ikke lete 15 minutter i sofaen? Gjemme seg med iPaden på fanget inne i skapet (5 min egentid – verdt det). Anbefaler «sporten» varmt!