Visit Sweden tur 2019 – Glaskogens Camping

// Tur sponset av og gjennomført i regi av Visit Sweden, Visit Värmland og Visit Dalarna

På turens siste dag satte vi kursen mot Glaskogens Naturreservat og Glaskogens Camping!

Glaskogens Camping!

Glaskogens Camping ligger like ved fantastiske naturopplevelser i det flotte naturreservatet! Om en ønsker seg en kanotur på en uke eller en gåtur på 4-5 timer, så er mulighetene absolutt til stede!

Det var mange kanoer til låns og flere tur-ruter kunne en finne på de mange opphengte kartene på stedet.

Campingen føyer seg inn i rekken over mange fantastiske campingplasser i Sverige. Den har sine helt klare særpreg som gjør den ettertraktet av mange turglade gjester.

Campingen ligger like ved den store innsjøen Gla som er utgangspunkt for mange anbefalte turer. En får både kart og gode råd fra hyggelig betjening på campingplassen. Her er det virkelig bare å finne frem sekk og tursko!

Idyllisk og mange muligheter til å få nyte naturen!

Ingen mobildekning

Vi ankom naturreservatet og campingen litt utpå ettermiddagen og det var som å sette klokken på sakte-modus. Her er det ingen som løper rundt for å rekke noe, det er ingen støy og sjeldent kommer det en bil forbi. Det var også, på vår hytte, ingen dekning på mobiltelefonen i det hele tatt. En slik tilværelse kan nok være noe «skummel» om en ikke er forberedt, men om en bare ønsker seg vekk fra jobb og hverdagen ellers, er dette medisin!

Et mekka for alle turglade turister!

Om en er på jakt etter fine turer, fantastisk natur og på jakt etter fred og ro, så kan jeg virkelig anbefale Glaskogens Camping på Glaskogens Naturreservat! Vi hadde kun noen timer på Glasskogens Camping før natten var over oss. Dette var nok i det aller minste laget med tanke på å få oppleve de mange naturperlene rundt om kring i naturreservatet!

Kano er foretrukket fremkomstmiddel (ved siden av beina) i Glaskogens Naturreservat!
Ahhh… laaaange grusveier herfra til evigheten – perfekt for toppidrettsutøveren i reisefølget!