Hipp hipp hurra, minsten blir 5 år!

Netflix og Saftsuse hjalp til for å gjøre denne bursdagen ekstra magisk!

Så var det endelig hans dag! Minsten har blitt hele 5 år! Og er det noen som fortjener et skikkelig bursdagsselskap, så er det nettopp denne små sjarmøren!

6 barn fra barnehagen, ble etter en lengre prosess, invitert til å få være med på denne begivenheten som skulle begynne 17.15 torsdag ettermiddag. Planen for bursdagen var i grove trekk mat, drikke, danselek og mini-kino! Etter at planleggingen var i full gang ønsket et par av mine samarbeidspartnere på bloggen, nemlig mini-kino kongen “Netflix” og vinneren av julens hjemmelaget julebrus test “Saftsuse” å bidra til å gjøre en allerede perfekt dag, enda mer magisk!

Etter at alle barna var kommet bar det inn til spisebordet der prima pølse i brød og ikke minst en fantastisk sjokoladekake stod på menyen. Opplevde faktisk at det under kakespisingen var helt stille rundt bordet. Kan tolkes som at det var veldig god kake, eller at de små enda ikke var blitt helt varm i trøyen. De små fikk også utlevert den gangbare valutaen som gjaldt for dagen, nemlig vidunderkroner, som kunne brukes på kinoen etterpå!

festbordet

Et noe spartansk festbord kanskje, men vi måtte jo ha god plass til kaka! Legg merke til “bongene” som ligger klar på fatene!

Ingen fest komplett uten en  herlig Norwich-kake! Nå lignet gressmatten litt på den som ligger på Brann stadion, men smaken var som alt Norwich, søtt!

Ingen fest komplett uten en herlig Norwich-kake! Nå lignet gressmatten litt på den som ligger på Brann stadion, men smaken var som alt Norwich, søtt!

Vidunderpappa selv satte tonen på "Happy Birthday" når kaken med stjerneskudd kom inn på bordet!

Vidunderpappa selv satte tonen på “Happy Birthday” når kaken med stjerneskudd kom inn på bordet!

Med magen full av pølser og sukker var det dansekonkurranse som stod på programmet. Reglene var lette, dans etter musikken og stopp når musikken stopper. Lar du rytmen ta over og du ikke klarer å stoppe, så er du ute! Problemet med en slik lek er selvsagt at dommeren ikke hadde hjerte til å dømme noen små ut på sidelinjen, så oppsummert var det 9 glade barn som småsvett i håret gjorde seg klare for kino!

For å gi disse små en reell kino-opplevelse, så var det enkelte ting som måtte på plass! Det var en fastsatt film som begynte på et fastsatt tidspunkt! Det var kiosk der en kunne handle snadder hos en meget hyggelig kioskansatt og ja, hele opplevelsen var på plass! Fantastisk at Saftsuse stilte med en kasse bamsedrikke som jeg kunne selge for kun 5 vidunderkroner!

Prisene forklares og mine kunder skjønner fort hvordan denne kiosken fungerer! Det var helt stille under forklaringen og det var heller ingenting å si på kø-kulturen!

Prisene forklares og mine kunder skjønner fort hvordan denne kiosken fungerer! Det var helt stille under forklaringen og det var heller ingenting å si på kø-kulturen!

En bamsedrikke, 5 vidunderkroner. Enkelt!

En bamsedrikke, 5 vidunderkroner. Enkelt!

Dagens kinomeny!

Dagens kinomeny!

Nærmest hysteriske tilstander når først kioskeieren endelig åpnet "dørene"

Nærmest hysteriske tilstander når først kioskeieren endelig åpnet “dørene”

Filmen som var valgt på dagens bursdagskino var en episode av “Turbo Fast” på Netflix. Episodens lengde på 22 minutter var helt perfekt, selv om de første utolmodige hodene stakk ut av døren 3-4 minutter før episoden var slutt.

Like etter at filmen var slutt kom foreldrene og plukket opp sine håpefulle som jeg håper og tror hadde en fin dag sammen med minsten! Som seg hør og bør fikk hver gjest med seg en liten matboks på veien fylt med godterier og selvsagt enda en Bamsedrikk fra Saftsuse!

En stappfull "goodybox" fra Netflix og Saftsuse ble meget godt mottatt ved utgangsdøren. Netflix stilte med matbokser i metall fra Dragerytterne samt noen lysende øyner fra Turbo Fast serien! Saftsuse stilte med Bamsedrikke og ballonger! Finere gaver enn dette får en ikke på Oscar-utdelingen engang! :)

En stappfull “goodybox” fra Netflix og Saftsuse ble meget godt mottatt ved utgangsdøren. Netflix stilte med matbokser i metall fra Dragerytterne samt noen lysende øyner fra Turbo Fast serien! Saftsuse stilte med Bamsedrikke og ballonger! Finere gaver enn dette får en ikke på Oscar-utdelingen engang! 🙂

Heldig og takknemlig er jeg som fikk lov til å tilbringe nesten 2 timer med snille venner av minsten. At minsten selv kom bort til meg og takket for kinoen etter at vennene hadde dratt hjem varmet selvsagt også utrolig mye! Nå må jeg jo toppe dette til neste år tenker jeg! Håper noen av dere fikk noen ideer som kan brukes hjemme hos dere, dette var ihvertfall en “hit” i vindunderheimen!