Hva sa du, sa du?? Stor ny vidunderlig konkurranse!

Mine lesere liker konkurranser, eller det er det jeg tror at de gjør! Hvordan kan en ikke like en enkel konkurranse der kreativitet står i høysetet? Kanskje dere til og med begynner å bli kjent med mine små herligste og kan løse denne oppgaven enkelt, eller som de sier på TV – lett som en plett? Hva hvis jeg i tillegg kan fortelle at premien er noe som er så kult at selv byfolk blir grønn av misunnelse? Konkurransen : Hva sier min mellomste datter i dette bildet? Ser kanskje ut som om hun ikke har munnen åpen? Ikke la deg lure, hun snakker selv med munnen lukket. Bruk kreativiteten og vinn! lysifiksere Premien : John Deere minitraktor fra Arena til en verdi av ca 1000,- (!!) Kan faktisk gå god for denne leken her da jeg husker at jeg hadde en lignende traktor i rødt for ca 32 år siden. Solid bygget med store hjul slik at du får god fart over dørstokkene og ikke minst bra fart på nylagt parkett, tarkett, laminat eller servelat. Utstyr ungene med antiskli sokker, så får de det momentet de trenger for å ødelegge alle hindringer i veien! Utendørs er John Deere’en i sitt ess – liker å bli skitten, liker at ungene gir den litt juling og sier ikke «nei-takk» til en skikkelig nedoverbakke!! johndeere arena-logo ** Konkurransen er nå avsluttet og Monica stakk av med seieren! 🙂 **