Kosestund sammen med “Loopin Louie”

//Sponset av Tactic

Allerede ved installasjonen av “Loopin Louie” så jeg mange potensielle feil med dette brettspillet. Spillet går på batteri, er konstruert i plast og inneholder mange “kastbare” deler. Spillet skal være spillbart for alle over fire år, men hvordan vil dette brettspille passe mine små herlige julenisser?

Loopin Louie Tactic

Monteringen av klistremerker gikk overraskende bra, selv om en del av æren må jeg som prosjektleder ta på min egen kappe. en svingarm med en nervøs “Loopin Louie” ble satt ned på en batteridrevet karusell og alt var klart.

Testkjøringen av Louie gikk bra. Han spant rundt og flyet låt som en litt liten drone, eller en litt stor humle.

Deltagerne plasserte sine høne-mynter i sine plast-hønsehus og spillet kunne starte. Loopin Louie spant rundt og slo ned høne etter høne. Glade, forventningsfulle smil ble etterhvert erstattet med noe røde kinn som til slutt igjen ble erstattet av gråt. Konspirasjonsteoriene haglet over bordplaten og spesielt midterste mente hun hadde alle mot seg. Hun fant ut at plassen der hun satt var spesielt utsatt av angrep fra flyet til “Loopin Louie” og hun skiftet stol med lillebroren. Men utrolig nok, dette fikk flygeren med seg og angrep nå for fult midterste som igjen begynte å gråte.

Loopin Louie Tactic Følelser

Etterhvert som de små fant ut av hvordan spillet fungerte og hvordan de på best mulig måte kunne beskytte seg mot hønsedødaren, ble spillet gøyere og de satt til nærmere leggetid før de ga seg. At jeg i tillegg hørte minsten si til midterste “du var en god spiller nå”, gjorde at jeg kunne pakke ned “Loopin Louie” som en stolt pappa.

Kan anbefale “Loopin Louie” til alle nå i førjulstiden. Brettspill av denne typen gir en litt annen opplevelse enn det “Pineapple pen” gir på iPad’en. Til og med far i huset kan få være med på dette brettspillet, men det er ingen garantier for enkel seier for noen.

Lysten på å følge med på flere brettspill og flere alternativer for familiekosen? Følg Tid Sammen på Facebook!

Loopin Louie Tactic Boardgame

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.