Lærepenger, et program om penger på Nordic Family!

// Artikkel laget i samarbeid med strømmetjenesten Strim.no

Som tidligere nevnt på Vidunderpappa.no, så har Strim.no som første tjeneste i Norge, lansert en helt ny TV-kanal! Nordic Family! Nordic Family er norskprodusert TV tilpasset barn i alle aldre. Nordic Family tar for seg alt innen mat, musikk, penger, nettvett, brannvern, gaming med mer. Temaene er mange, er skrevet for hele familien og blir presentert på en underholdende måte for store og små.

Nyeste tilskuddet til Nordic Family er økonomiprogrammet “Lærepenger“! Her kan barn og ungdom lære mer om hva penger er. De kan lære hvordan penger kan brukes, skaffes og hva man kan gjøre med pengene man har.

Dette er et veldig interessant tema og et tema vidunderpappa flere ganger har grublet på hvorfor ikke er en del av skolens pensum. Eksemplene er mange der ungdom kommer helt skjevt ut hva gjelder lån og forbruk. Et underholdende program som tar for seg privatøkonomiens A-B-C er derfor hjertelig velkommen!

Et obs og et varsku til foreldrene er at barna her også lærer seg noen tjuvtriks til når de skal forhandle ny ukelønn! Så når barna begynner å argumentere for hvorfor de fortjener en forhøyet ukelønn, er rådet mitt å være skjerpet – ellers kan du komme til å svi inn mot hver helg!

At pengebruk i seg selv er vanskelig å forklare for et barn kan også være grunn god nok til å ta turen innom pengeskolen til Nordic Family!

“Jeg vil også ha kort med penger på!” – hvem har ikke vært i den situasjonen at en må forklare at bankkortet ikke er gratis å få og bruke?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.