Leiemarkedet i dag!

At leiemarked i dag er tøft og at leieprisene er hinsides er noe alle i de større byene er god kjent med i alle fall. Nå er det ikke det samme trøkket på landet her, så jeg valgte å legge ut (evt. henge opp) en hjelpende hånd som burde passe alle lommebøker og portemoneer (ja – det er sånn det skrives ihht google).

Interessen har vært enorm og det er tidvis ganske mye støy under visningsrundene. Jeg, som utleier, betrakter dramaet fra en trygg avstand på grunn av Covid-19 – selvsagt, men jeg får med meg mye der jeg sitter og betrakter de potensielle leieboerne.

Denne karen ble litt skuffet over størrelsen på leiligheten og mente både størrelse på selve “hybelen” og på inngangspartiet burde vært mer tydelig på finn.no.
Etter litt frem og tilbake ble kontrakt inngått med en familie på to som ønsket et sted der de kanskje med tiden kunne vokse som familie. At leiligheten var i favoritt fargene gult og grønt var selvsagt et pluss. Nå er det avtalt at betalingen blir i form av sang samtidig som beboerne skal bidra med å holde fluenivået på eiendommen til et minimum.