Meld dere på Camp Hudøy, søknadsfrist 20. mars!

Enda mulig å melde seg på årets Camp Hudøy!

Vidunderpappa-familien har som tidligere nevnt store planer om en “staycation” i år! En ferie der vi undersøker hva vestlandet har å by på av spennende attraksjoner og fritidstilbud! Er du derimot fra Oslo-området bør du hive deg rundt nå! Søknadsfristen til Camp Hudøy går ut 20. Mars! Vidunderpappa er meget glad i camping, så dette er et meget spennende tilbud for folk fra Oslo-området! 

Camp Hudøy søknadsfristFoto: Gundersenogmeg.

Camp Hudøy

Campen består av 11 leirsteder og er et sommerferietilbud for jenter og gutter som går i 2.-7. trinn i Osloskolen. Hudøy er en øy på tretten hundre mål som ligger utenfor Tjøme i Oslofjorden. Her er det blitt skapt magiske sommerminner i snart 100 år. Hudøy er et fantastisk sted der barna kan være mens foreldrene er i byen og jobber (sommerferien er jo lang!), og i fem eller tolv dager vil en rekke unge mennesker arbeide for at barna skal få en ferie de sent vil glemme. På Camp Hudøy får barn være barn og ferie får være nettopp det, ferie!
  • Camp Hudøy er en opplevelsesferie: Her kan barna bade, seile, fiske, danse, opptre, dra på oppdagelsesferd og mye mer.
  • Campen på Hudøy er en møteplass for hele Oslo: Alene eller med en venn får man muligheten til å møte gutter og jenter fra hele Oslo. Foreldre/foresatte betaler ut fra evne og dermed har alle mulighet til å søke om plass.
  • Hudøy er ferie – ferie fra skole, lekser, forpliktelser og stress. Et fristed der lek, opplevelser og mestring står i fokus. Og hvor barn får være barn.
  • Det er også et sted der barna får logget av og tatt seg en ferie fra den digitale verden.
Man kan melde seg på årets camp via http://www.hudoy.no/pamelding/. Tilbakemelding på søknad kommer i uke 16. For sen å melde deg på, eller er du nysgjerrig på alternativer til Hudøy? Det finnes mange gode camping-alternativer like over grensen til Sverige også! Vidunderpappa besøker Sverige!

Camp Hudøy søknadsfristFoto: Gundersenogmeg.

Camp Hudøy søknadsfristFoto: Gundersenogmeg.

Camp Hudøy søknadsfristFoto: Gundersenogmeg.

/* Sponset */