Midterste er blitt fadder!

Midterste var veldig stolt når hun kunne fortelle far at hun i dag skulle få møte sitt fadderbarn på skolen. Som hun selv ble tatt imot i 1.klasse av en 4.klassing, skal hun få en 1.klassing under sine beskyttende fadder vinger når hun selv begynner i 4. klasse til høsten.

Ikke mindre spent ordnet hun seg på håret i dag tidlig og ba far om en flette. Klart en må ha flette i håret når en skal bli fadder? Dette skulle hun gjerne ha fått! Hun er veldig fin med flette. Likevel ble det vanskelig når hun spurte på vei ut i bilen og skolen startet kun 5 minutter senere. Det ble med en velstelt hestehale i stedet.

Heldig er den eleven som blir mottatt av midterste. Kun love et variert opplegg i friminuttene! Kan love deg en mulighet til å bli kjent med omtrent hele skolegården og ikke minst kan jeg nesten garantere at du kommer til å lære å slå hjul. Og kanskje blir du like flink som din fadder?

Fadderordningen på skolen vår fungerer meget godt! Mang en nervøs førsteklassing har funnet roen sammen med en rutinert 4. klassing! Gleder meg veldig til å få høre mer om midterste sitt år som fadder. Håper det blir en solskinnshistorie om verdens beste fadder!