Minsten får sin første Ford Fiesta M-Sport WRC

// Ford Fiesta M-Sport WRC Lego-byggesett sendt Vidunderpappa for test av Ford Motor Norge

Vidunderpappa ble både stolt og overrasket når selveste Ford tok kontakt for å høre om mulighetene for å få kunne gi minsten en liten overraskelse. Jeg slo til på minstens vegne og fikk etterhvert en e-post der overraskelsen ble presentert.

Ford Fiesta M-Sport WRC

Et ekte Ford Fiesta M-Sport WRC Lego byggesett var på vei i posten! For Lego og Ford-interesserte personer der ute, kan Vidunderpappa informere om at dette byggesettet kommer i handelen 1. mars! Vi er altså vitne til en aldri så liten førpremière her på vidunderpappa.no!

Nå er ikke minsten stødig på hverken bilmerke eller modeller, det selv om han er kjent i hele nabolaget som en over gjennomsnittet dyktig fører i Mario Kart. Vidunderpappa fant da ut at noen forberedelser måtte til. Og når en av kollegene på jobben til vidunderpappa er en klassisk “Norges herligste” når det kommer til interesse for biler generelt og Ford (og alt som har med Ford å gjøre) spesielt, så ble en omvisning i garasjen raskt avtalt.

Introduksjon til  minsten

Det var ingen tvil om at vi hadde kommet rett når det første som møter oss i garasjen er et neon-logo som hadde gjort selv grunnleggerne av Las Vegas stolte!

En trenger ikke være hverken interessert i biler eller Ford for å kunne bli imponert over denne doningen. 317 hestekrefter kunne “Norges herligste” opplyse at bilen hadde under panseret.

… og en hestekrefter på utsiden av panseret kunne minsten informere om.

Stolt minsten fikk lov til å sitte i selveste førersetet på en ekte Ford Mustang. Lite visste han her at han selv skulle få eie en Ford av typen Ford Fiesta M-Sport WRC.

Ingen tvil om at vi er hos en ekte blodfan!

Ford Fiesta M-Sport WRC Lego byggesett

Dagen etter dette flotte besøket hos bil-mannen, som minsten helt korrekt kaller kollegaen min nå, kom det en flott pakke i posten. Avsender Ford Motor Norge! Minsten fikk, mer eller mindre frivillig, besøk av midterste når selve oppakningen/avdukingen skulle skje. Avtalen ble at midterste skulle få lov, under tvil, å finne frem rette Lego-biter til montøren minsten, men denne avtalen ble fort brutt for midterste sin del. Etter en kjapp revisjon, ble reglene endret til at de to byggerne skulle få lov til å klosse annenhver side i manualen hver. En avtale de begge kunne leve med.

Yes, yes, yes! Et Lego byggesett! Og det ene merket var nå veldig likt det merket som minsten hadde sett dagen før?

Etter litt frem og tilbake ble de enige. De skulle få sette sammen bilen begge to, men annenhver side i manualen hver. I tur og orden… Nok å gjøre for begge to.

Sluttresultatet! Vakkert, om en skal si det selv. Og med nok reservedeler for å kunne endre viktige egenskaper på bilen selv!

Vroooom! Ford Fiesta M-Sport WRC!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.