Når jeg blir stor!

Fra baksetet i bilen kommer det mange gullkorn, og minsten ser det som helt naturlig at han nå må ta over stafettpinnen.

De tre små synes tydeligvis det fremdeles er litt fantastisk, dette med bil. De synes det er topp å komme seg frem og tilbake på vestlandet og de synes at far er flink som klarer å manøvrere dette redskapet.

Eldste: “Når jeg blir stor skal jeg kjøre til og fra kjøpesenteret selv. Kjøpe det jeg vil, når jeg vil!

Minsten tenker og kommer med sin versjon: “Når jeg blir stor som pappa, skal jeg kjøre til Leos Lekeland hver dag!

Fantastisk at de ser opp til sin far, fantastisk at de vil være selvhjulpen når de blir gamle nok, kanskje litt bekymringsverdig at en voksen kar på nesten 40 år, alene, kommer til å kjøre rundt lekelandene i Bergensregionen om noen år. Alle er advart, men kan forsikre om at hensikten er ren som morgenluften lengst vest på vestlandet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.