Nordic Family, først ute på Strim!

// Artikkel laget i samarbeid med strømmetjenesten Strim, der Vidunderpappa ila 2019 skal teste ut tjenesten som beskrevet her: Strim, direkte TV uten tuner!

Nå har Strim, som første tjeneste i Norge, lansert en helt ny TV-kanal, nemlig Nordic Family! Denne kanalen skal vi i vidunderhjemmet få lov til å prøve ut noen uker! Jeg tror virkelig at innholdet burde kunne passe flere i husholdningen. Vidunderpappa har tidligere vært forkjemper for en dekorder-fri hverdag og dette tilbudet passer undertegnede som hånd i hanske! Appen fra Strim finner en på flere digitale platformer, men favoritten hjemme hos oss er helt klart AppleTV.

Fra tidligere artikkel

” Nå som jeg ikke er avhengig av tv-tuner og stasjonære løsninger, så er vi også friere i huset til å finne den underholdning vi ønsker og kan nyte denne underholdninger der vi ønsker om det så er på TV, på PC/bærbar PC, på mobiltelefon eller på nettbrett. “

Nordic Family

Nordic Family er norskprodusert TV tilpasset barn i alle aldre. Nordic Family tar for seg alt innen mat, musikk, penger, nettvett, brannvern, gaming med mer. Temaene er mange – for hele familien. Programmene er designet så voksne og barn sammen kan lære om viktige samfunnsspørsmål. Innholdet blir presentert på en engasjerende og underholdende måte.

Med originalt innhold vil Strim blir et godt alternativ på TV-fronten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.