Ny vegg på hjemmekontoret!

Som ambassadør for Poster Store, får jeg av og til mulighet til å pynte opp hjemmet med en ny poster. Dette var også tilfellet i forbindelse med at Vidunderpappa skulle få lov til å tilby sine lesere hele 35% rabatt (* ved bruk av rabattkode vidunderpappa-35 – gjelder ikke selection eller rammer) hos nettopp posterstore.no!

Normalt sett pleier jeg å tenke at A4-størrelse eller maksimalt A3-størrelse passer vidunderhjemmet best, men denne gangen tenkte jeg at jeg skulle forsøke en enda litt større plakat.

Oppe i mitt hode er ikke 70x100cm så veldig stort, men når den hyggelige karen på det lokale postkontoret fant frem pakken fra Poster Store skjønte jeg at jo, det er ganske så stort.

Jeg ble møtte hjemme med en skeptisk latter når jeg kom dragende med pakken min.

Det var ikke innpakkingen som lurte oss heller – min «Winter Morning Poster» var enorm!

Ingenting å si på motivet. Min tanke med «Winter Morning» var å skape en viss harmoni og en høyst nødvendig ro på hjemmekontoret. Så var det å finne en plass til en 70x100cm stor plakat da.

Først pakket jeg bare bort plakaten.

Tanken var å finne et annet sted i huset der ikke plakaten var så altoppslukende på veggen.

Etter noen dager ble likevel fristelsen for stor. Jeg ryddet plass på veggen på hjemmekontoret og hengte opp posteren i en nydelig eikeramme. Smaken er som sagt som baken, altså minst 70x100cm stor, men jeg syntes at dette var full klaff!

Plakaten preger virkelig kontoret positivt og bidrar med både yin og yan der jeg sitter og jobber med en tekst eller der jeg forsøker å bidra med en seier på gaming-markene!

Hva synes dere?

I forhold til en 14″ bærbar PC, så ruver jo en plakat på 70x100cm godt, men likevel – den passer godt inn!
Posteren bidrar til ro på kontoret.