Nytt barnerom!

SponsoredPoster Store

Det koselige kontoret til Vidunderpappa ble «over natten» forvandlet til et rosa barnerom.

Det kom ikke som en overraskelse dette, selv om akkurat transformeringen fra kjedelige hvite vegger til koselig prinsesserosa gikk fort!

Sammen med Poster Store har Vidunderpappa fått mulighet til å gi sine lesere hele 45% rabatt i deres nettbutikk ved å bruke koden «vidunderpappa45». Koden kan brukes 25. og 26. juli!

Nå har minsta også fått sitt eget barnerom i likhet med sine storesøsken! Det kan diskuteres om søsknene går med på at de har barnerom, men egne rom har de.

Det er nå bare uker/dager til en liten 6 måneder gammel prinsesse skal flytte inn!

Kan jo hende at de pedagogiske plakatene fra Poster Store smitter av på hun små som etterhvert skal ta plass like under?

Sammen med Poster Store fikk vi lov til å sette litt ekstra «farge» på veggene! Vi synes det satte den berømte prikken over i`en når vi fikk kle veggene med noen flotte plakater i nydelige eike-rammer! Det perfekte barnerom!

Flotte Eike-rammer gjør at bildene virkelig kommer til sin rett.

Ellers på rommet har minsta fått seg stellebord og klesskap fra Ikea. Sammen med en liten hjemmelaget vugge som nok blir skiftet ut, når minsta kommer inn med sengen sin. Hun er jo blitt så stor nå, nesten 6 kg på 6 måneders-kontrollen i dag! Det er klart at hun nå snart må inn på sitt eget barnerom.

Her får minsta ny bleie under belysningen fra Mummi-trollet. Denne lampen går på batteri og ble kjøpt på Jollyroom.

Vi gleder oss til mye kos på det rosa rommet, selv om jeg mistenker at det fort kan komme både nye farger og ommøbleringer lenge før minsta får et ord med i laget.

Mummi-trollet passer på!