Oppussing!

SponsoredPoster Store

Vi har pusset mye opp hjemme siden vi kjøpte huset vårt for snart 2 år siden. Faktisk er vi vel egentlig snart i mål. Kun et område i huset gjenstår og det er et rom med mange navn. Inngangspartiet er det vel kalt av noen, entreen av andre, mens det hjemmefra var kjent som bislaget. Uansett er det snakk om området rett innenfor hoveddøren i huset.

Mange påstår faktisk at dette også er det viktigste rommet i hele huset og jeg kan helt klart forstå argumentasjonen med at dette er rommet som gir førsteinntrykket og at det da er viktig i så måte.

Nå begynner i hvert fall entreen å ligne på resten av huset. Og det i «god tid» før jul! Det skal bli godt!

Her er vi faktisk kommet veldig langt på vei. Gamle fliser er borte, det er ny farge på veggene og taket er nytt og i form av gips!

Moodboard

Som faste seere, kritikere og forståsegpåere av sommerhytta har vi plukket opp viktigheten av å ha et «moodboard» før en setter i gang med selve oppussings-jobben!

Et Moodboard er ganske enkelt en oppslagstavle som samler farger, materialer, teksturer og elementer som sammen skaper stilen du ønsker å skape i ditt hjem.

Vi har ikke en tavle til dette, men vi har ihvertfall noen tanker omkring dette. Vi har tenkt på både farger og materialer og vi har til og med handlet inn noen elementer som skal gi den berømte prikken over i’en.

Cecilie sitt moodboard må kunne sies å være fult på høyde med de aller beste deltagerne i Sommerhytta! Ikke tilfeldig bruk av plakater og rammer heller. Alt kan kjøpes på posterstore.no og er du rask kan du få 55% rabatt på plakatene!

Bildevegg

Har lenge hatt lyst til å lage min helt egen bildevegg og tok den voksne avgjørelsen om å iverksette veggen når jeg mottok en forsendelse med flotte eikerammer fra Poster Store.

Her kan en bruke private bilder fra «fotoalbumet» eller en kan pynte med flotte plakater fra utvalget til Poster Store. Den eneste hindringen er faktisk fantasien! En trenger ikke å kopiere Vidunderpappa, her er det dine eventyr og dine øyeblikk som skal pryde veggen!

Ved å bruke like rammer og ved å hente fram noen stolte øyeblikk fra livet, så kan en fort få laget en flott og inspirerende bildevegg!