Poster Store – plakater til din perfekte billedvegg

Sponsored

// Artikkel laget i et fargerikt samarbeid med Poster Store

Et fint bilde eller en morsom/inspirerende tekst kan sette et fint preg I alle hjem. Det kan sette farge på hjemmet og det kan inspirere (helt sikkert også provosere). Om ikke annet, har posters og bilder i årrekker fungert som plaster på skadde eller slitte vegger – ihvertfall i Vidunderhjemmet.

Når de unge håpefulle har tatt rennefart og testet ut den flett nye sprittusjen på husets nymalte stuevegg, kan garantert et panorama-bilde fra det store utvalget til Poster Store begrense skaden på veggen og ikke minst dempe de verste senskadene mentalt en slik herjing har forårsaket. Når du I tillegg, en uke fremover, kan få hele 35% rabatt i nettbutikken til Poster Store (*gjelder ikke rammer og selection), kan du krype til sengs med både sjelefred og ikke minst, tatt I betraktningen tagget husvegg, sunn privatøkonomi. 

Så enkelt er det å få hele 35% rabatt hos Poster Store den kommende uken! Du legger inn rabattkoden «vidunderpappa35» i Gavekort eller rabattkode-feltet og klikker aktiver!

Vidunderhjemmet har gjennom samarbeidet med Poster Store fått pyntet på et allerede fargerikt småbarnshjem og en trenger verken fagbrev som tømrer eller ha diplom som interiørarkitekt for å kunne få på plass posters som helt sikkert kommer til å bli diskutert av dine heldige besøkende!

Gjennom flotte Posters fra Poster Store kan du gi enkle (og motiverende) meldinger på en underholdende og dekorativ måte!

Dersom du drar en viss kjensel på sengegavlen, så er det ikke helt uten grunn (hvis du er en ivrig leser av vidunderpappa.no eller finn.no). Les alt om sengegavlen og edderkoppen!

Jepp, let’s do!
Kommentarene har kommet fra flere hold etter en meget ærlig poster fikk lov til å pryde kjøkkenet!