Trilletur

Trilleturen har på mange måter erstattet joggeturen og har blitt den nye terapien som etter hvert har forsvunnet med joggeskoene.

Minsta er heldigvis glad i de daglige trilleturene og sover godt om turene varer i 1 eller 2 timer.

Om en nyter musikk på øret, følger trenden og lytter til en god podcast eller om en velger å ikke høre på noe som helst betyr ikke all verdens. Gjør det som føles godt for deg, så er jeg sikker på at turen blir topp for både store og små! Vi går ofte på tur sammen, mammaen og jeg, og får da mulighet til å diskutere i hjel det meste av verdensproblemer.

Det er godt å variere litt på hvor en triller. Ofte leverer omgivelsene til gull, slik som her blant fjelltoppene på Voss.

Vi er veldig godt fornøyd med vognen og har allerede fått testet den ut på både snødekke og grusete veier på det forblåste Vestlandet.

Drømmen om å kunne gå på fjellet lever også godt enda, selv om første tur med bæresele ble typ mislykket når dressen til minsta var minst 2-3 størrelser for stor. Ny dress skal på plass slik at vi kan få nyte det kommende finværet som april/mai normalt pleier å føre med seg.

Når minsta forsvant i den nye dressen sin måtte første tur ute i matchende bæresele utsettes.